Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

Έκαψαν σημαία της Γαλατά οι οπαδοί της Παρτιζάν ως αντίδραση στο θάνατο του Σέρβου οπαδού


Έκαψαν σημαία της Γαλατά οι οπαδοί της Παρτιζάν ως αντίδραση στο θάνατο του Σέρβου οπαδού
Οι φίλοι της Παρτιζάν έκαναν στην άκρη το… μίσος για τον Ερυθρό Αστέρα και πριν την αναμέτρηση με την Νάπρεντακ έκαψαν σημαία της Γαλατάσαραϊ δείχνοντας την οργή τους για τον θάνατο του 25χρονου οπαδού στην Πόλη!
Υπάρχουν στιγμές που ο αθλητισμός ενώνει, ακόμα και τους πιο μισητούς αντιπάλους!
Την περασμένη Παρασκευή (21/11) ο Μάρκο Ίβκοβιτς, φίλος του Ερυθρού Αστέρα βρισκόταν στην Κωνσταντινούπολη για να υποστηρίξει την ομάδα του. Μετά από σύγκρουση των οπαδών των δύο ομάδων ο νεαρός δέχτηκε δύο μαχαιριές στην καρδιά και λίγες ώρες αργότερα έφυγε από τη ζωή.
Η Παρτιζάν ξέχασε για λίγο την αντιπαλότητα της με την άλλη ομάδα του Βελιγραδίου κι οπαδοί της έκαψαν σημαία της Γαλατάσαραϊ πριν την έναρξη της αναμέτρησης με την Νάπρεντακ (3-1)! sigmalive
hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.