Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014

Εξαρθρώθηκε νέο κύκλωμα μουσουλμάνων παιδεραστών στο Μπρίστολ…Φρικιαστικές λεπτομέρειες για τη δράση τους


μπριστολ

Ό,τι στο δυτικό, πολιτισμένο κόσμο αποκαλείται διαστροφή, προκαλεί αποτροπιασμό και τιμωρείται από τον νόμο, στις μουσουλμανικές κοινωνίες αποτελεί πολύ απλά καθημερινή πρακτική.

Ειδικά, ο βιασμός ενός παιδιού, ο οποίος συνιστά κατά κοινή ομολογία ένα από τα πιο ειδεχθή εγκλήματα, για τους μουσουλμάνους δεν είναι παρά μία ακόμα…σεξουαλική συνεύρεση, η οποία μάλιστα πραγματοποιείται με τις «ευλογίες» του πρώτου διδάξαντα…Μωάμεθ.
Δεκατέσσερις Σομαλοί μουσουλμάνοι καταδικάστηκαν για συμμετοχή σε κύκλωμα που βίαζε, κακοποιούσε και εκπόρνευσε Βρετανίδες έφηβες στην περιοχή του Μπρίστολ.
Τα ανήλικα κορίτσια, ηλικίας ακόμα και 13 ετών, κακοποιούνταν σεξουαλικά από τα μέλη της συμμορίας αλλά και από άλλους μουσουλμάνους, οι οποίοι πλήρωναν τους προαγωγούς.
Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, κάποια από τα θύματα, τα οποία περιγράφονται ως ευάλωτα λόγω της ηλικίας τους, πείθονταν από τους δράστες ότι η κακοποίηση είναι φυσιολογική στα πλαίσια μίας ερωτικής σχέσης, ενώ κάποια άλλα κορίτσια δέχονταν να έχουν σεξουαλικές επαφές με άγνωστους άνδρες, καθώς τα ισλαμιστικά κτήνη τους έλεγαν ότι η «ανταλλαγή συντρόφων» επιβάλλεται από τη σομαλική παράδοση.
Ενδεικτικά αναφέρεται ότι ένα από τα θύματα, μία 13χρονη, βιάστηκε τέσσερις φορές μέσα σε ένα βράδυ, καθώς ο προαγωγός της τη γύριζε από ξενοδοχείο σε ξενοδοχείο προκειμένου να ικανοποιήσει όλους τους δήθεν φίλους του.
Το κύκλωμα των Σομαλών παιδεραστών εξαρθρώθηκε έπειτα από έρευνες της αστυνομίας που διήρκεσαν τουλάχιστον δύο χρόνια.
olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.