Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014

Οι τζιχαντιστές της Αγγλίας σαρώνουν τα κοινωνικά επιδόματα της χώρας!


Οι τζιχαντιστές της Αγγλίας σαρώνουν τα κοινωνικά επιδόματα της χώρας!

Και στέλνουν τα χρήματα για την στήριξη του ΙΚΙΛ και άλλων ισλαμικών τρομοκρατικών οργανώσεων!
Η Terri Nicholson της Μετροπολιτικής Αστυνομίας της Αγγλίας προειδοποίησε ότι τα χρήματα των φορολογούμενων της χώρας απορροφούνται και καταλήγουν να χρηματοδοτούν τρομοκρατικές οργανώσεις που δρουν στην Συρία και το Ιράκ.
Σύμφωνα με τα λεγόμενά της, «ένας σημαντικός αριθμός υποθέσεων πρόσφατων τρομοκρατικών δράσεων αφορά σε τζιχαντιστές που λάμβαναν φοιτητικά δάνεια και επιδόματα από το αγγλικό κράτος, τα οποία δεν δικαιούνταν και χρησιμοποιούσαν για την οικονομική στήριξη τρομοκρατικών ομάδων του ισλάμ!
Χαρακτηριστικό παράδειγμα της υπόθεσης που αναμένεται να προκαλέσει σάλο στην πολιτική ζωή της χώρας είναι δυο αδέλφια τζιχαντιστές που έγιναν οι πρώτοι «Βρετανοί» που φυλακίστηκαν για την τρομοκρατική τους δράση στην Συρία και οι οποίοι μάζευαν τα χρήματα που λάμβαναν από το αγγλικό κράτος με την μορφή επιδομάτων για την μετάβασή τους στην Συρία και την προσχώρησή τους στο ΙΚΙΛ!
Η Nicholson ανέφερε ότι οι τζιχαντιστές της Αγγλίας έχουν εφήυρει «καινοτόμες» μεθόδους για να στηρίζουν το αιματοκύλισμα των ισλαμικών ταγμάτων: «Βλέπουμε διάφορες μορφές απάτης, συμπεριλαμβανομένης της ηλεκτρονικής απάτης στο διαδίκτυο, την κακοποίηση των κοινωνικών επιδομάτων, των φοιτητικών δανείων, με σκοπό την χρηματοδότηση τρομοκρατικών ομάδων».
Ε.Μ.
hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.