Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014

«Θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο με τουρκικό υποβρύχιο»


«Θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο με τουρκικό υποβρύχιο»

Για νέο θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο κατηγορεί την Ελλάδα η Τουρκία σύμφωνα με την εφημερίδα Χουριέτ.
Όπως σημειώνει η τουρκική εφημερίδα, χρειάστηκε να επέμβει τουρκικό υποβρύχιο όταν σκάφη τουΛιμενικού παρεμπόδισαν τουρκικά αλιευτικά.
Οι ψαράδες δήλωσαν στο πρακτορείο Dogan ότι τα ελληνικά σκάφη του Λιμενικού παραβίασαν τα τουρκικά χωρικά ύδατα ανοικτά της Κω το μεσημέρι της Δευτέρας.

Σύμφωνα πάντα με τους ψαράδες, όπως σημειώνει η Χουριέτ τα ελληνικά πλοία τους πλησίασαν στα 50 μέτρα και επί δύο ώρες τους παρεμπόδιζαν καλώντας τους να γυρίσουν πίσω στην Τουρκία.
«Τότε βγήκε το υποβρύχιο από την βάση του στην Μαρμαρίδα και έφτασε στην θαλάσσια περιοχή όπου ήταν σε εξέλιξη το επεισόδιο γύρω στις 14:00 μμ» αναφέρει η Χουριέτ.
«Οι επικεφαλής του υποβρυχίου μάλιστα φωτογράφισαν τα ελληνικά πλοία από κοντινή απόσταση» συμπληρώνει η εφημερίδα για να σημειώσει ότι «στις 15:20 μμ το επεισόδιο μετά και την παρέμβαση του υποβρυχίου έληξε».
huriyet
tribune.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.