Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

Καλοστημένο θέατρο ο «αδελφικός ασπασμός» Πατριάρχη - Πάπα στο Φανάρι!



Γράφει ο Δημήτρης Σωτηρόπουλος


Οι φωτογραφίες του «αδελφικού ασπασμού» μεταξύ του Πατριάρχη Βαρθολομαίου και του Πάπα Φραγκίσκου, ήδη κάνουν το γύρο του κόσμου αποσπώντας διθυραμβικά σχόλια: Τι για...αγάπη ακούμε, τι για «αδελφοσύνη», διαβάζουμε, τι για «ένωση» βλέπουμε!
Για μια ακόμα φορά, το επικοινωνιακό κομμάτι της συνάντησης του Προκαθήμενου της Ορθόδοξης Εκκλησίας με τον Ηγέτη του κοσμικού κράτους του Βατικανού, στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία!
Μάλιστα, η υπόκλιση (!!!) αυτή του Πάπα και το φιλί του Πατριάρχη στο κεφάλι του, χρησιμοποιείται ευρέως από οικουμενιστικούς κύκλους για να μας αποδείξουν (!!!) ότι «ο Πάπας είναι τόσο ταπεινός και ειλικρινής που δέχθηκε να σκύψει για να τον ασπαστεί ο Πατριάρχης, όπως κάνει ένας οποιοσδήποτε πιστός μπροστά σε έναν Αρχιερέα»! Δηλαδή, κοντολογίς μας λένε πως δεν χρειάζεται εμείς οι «φανατικοί» Ορθόδοξοι να σκανδαλιζόμαστε από τέτοιες συναντήσεις, αφού οι Παπικοί είναι...φίλοι μας και ήρθαν σ' εμάς ταπεινά, με πραγματική εν Χριστώ αγάπη και διάθεση για συμφιλίωση!
Πρόκειται για μεγάλο, άφθαστο θα λέγαμε τέχνασμα του διαβόλου: Ο Πάπας Φραγκίσκος, Ιησουίτης γαρ, πλασάρεται ως...ταπεινός από την αρχή της «διακονίας» του! Έτσι λοιπόν, έπαιξε για μια ακόμα φορά άριστα το ρόλο του στην καλοστημένη θεατρική παράσταση που είδαμε στο Φανάρι! Οπότε, δεν θα μπορούν οι «φονταμενταλιστές» Ορθόδοξοι να μιλήσουν για Πρωτεία, αλάθητα κλπ, αφού ο ίδιος ο Πάπας σκύβει ταπεινά την κεφαλή του μπροστά στον Πατριάρχη!
Σατανικό σχέδιο, σατανικότερη η εφαρμογή του! Ορίστε, τα βρήκαμε και είμαστε ίσοι τώρα, τι φωνάζετε λοιπόν; Ας προχωρήσουμε στην ένωση, θα λένε οι οικουμενιστές!

Βέβαια, όλες αυτές οι επιδέξιες φιγούρες είναι για τους αφελείς! Ο Πιστός Λαός γνωρίζει καλά τόσο τα φαρμακερά φίδια του Παπισμού, όσο και τους λυκοποιμένες της Ορθοδοξίας! Και όσους «αδελφικούς ασπασμούς» κι αν ανταλλάξουν για το θεαθήναι, η πραγματικότητα δεν αλλάζει: Ο Πάπας ΕΙΝΑΙ ΑΙΡΕΤΙΚΟΣ και αν δεν μετανοήσει για τις φρικτές κακοδοξίες της «εκκλησίας» του, δεν μπορεί να υπάρξει καμία είδους ένωση!
Φυσικά, βρίσκει και τα κάνει: Εκεί όπου κρεμάστηκε ο Εθνομάρτυρας Πατριάρχης Γρηγόριος ο Ε', σήμερα ο διάδοχός του προχωρά σε ασχημοσύνες! Ζει Κύριος ο Θεός όμως και θα αποδώσει δικαιοσύνη, σε δικαίους και αδίκους...!
hellas-orthodoxy.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.