Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014

Η Ινδία της φρίκης! Μια αναγνώστρια διηγείται την εμπειρία της...



Ξεκίνησα από το Νεπάλ..το 2006 ήταν! στο Κατμαντού! είναι μια μεγάλη πόλη..διαφορετική εντελώς από όσα εμείς γνωρίζουμε!! την πρώτη μερα,και αφού διάβασα τον οδηγό ,μου ξεκίνησα για ένα "ατμοσφαιρικό" μερος,ενα μέρος όλο "κατάνυξη" όπως εγραφε,στο ιερό τόπο που καίνε τους νεκρούς τους...

Mπροστά στις "προβλήτες" παίζουν , κάτι  ορχήστρες η κάπως έτσι ,να τις πω, με μια μουσική σπαστική γκλινγκ γκλιν...μόνο  κουδούνι  μονότονο, και σπαστικό! φορανε τις κίτρινες ρόμπες των βουδιστών ινδουιστών, δεν ξέρω τι ,και "διαλογίζονται"! επίσης στις προβλήτες οι περισσότεροι πίνουν χασίσι!
Μπεναρές!
Το μεγάλο σοκ το έφαγα στο Μπεναρες!! εκεί που είναι ο γαγκης ! ο "ιερός" τους πόταμος!! έχει πολλές εισόδους για να φτάσεις  κάτω, περνάς από σαλιαρίσου πάνω σε αυτά είναι όλοι οι ετοιμοθανατοι,και οι τελειωμένοι, και άπλα περιμένουν να πεθάνουν για να ριχτούν στον πόταμο! είτε καμένοι είτε μισοκαμενοι! διπλά ακριβώς σε όλη την ακτή ,είναι πολλά σκυλια,που τραβάνε σαρκες και ότι έχει απομείνει από τους μισοκαμμενους!!

Πήρα μια βάρκα, για να δω από μακριά ,από μέσα τον πόταμο  δλδ, το όλο σκηνικό!!διπλά μου επέπλεαν πτώματα μισοξεκιλιασμενα, και η μυρωδιά καμένης σάρκας με έκανε να θέλω να ξεράσω..
στις ακτές του Γάγγη είδα ανθρώπους να κάνουν προσευχη,και να πλένουν τα δόντια τους,ενω το χρώμα του είναι σαν να είναι ένας βόθρος...


Kαποια μέρα πήγα στην πόλη Καζουραχο
Εκεί έχουν κάτι τεράστιους ναούς με όλες τις στάσης του σεξ! και στις παράγκες απ έξω, πουλούσαν τον "βούδα" με ένα μεγάλο μόριο!! όπως είχε πει και ο γιος μου ,βγάλε με μια φωτογραφία μαμά!! έμενα διπλά στον βούδα με τον πύραυλο του ,να γελάσουμε με τα παΐδια στην Ελλάδα!!

Είδα ,κάποια μέρα πολύν κόσμο να κάνει ένα θορυβο, καπως με το στόμα του,και να ακολουθεί μια πομπή! ακολουθήσαμε και εμεις ,και φτάσαμε σε ένα μεγάλο σαν συντριβάνι,χωρις νερό μέσα! άλλα μέσα είχε ποντίκια! που τους έριχνα φαί για να φανέ!! τα έχουν για θεότητες! Και είδα ότι αυτη η ομάδα είχε ένα κάτι σαν λάβαρο με κορδέλες σαν πανηγύρι! κόκκινες πράσινες κτλ..
Πήγαμε σε μια στούπα, καπως  έτσι τον λένε τον ναό τους  και είδα κάποιους να τραγουδάμε με τον ίδιο μονότονο ρυθμό να γυρίζουν γύρω από τον "ναό " τους, σέρνοντας ένα ξυλο,που έκανε θόρυβο..
 Ποια ταξιδιωτικά γραφεία;;
Είδα σκουπίδια και αγελάδες και σκυλιά να τρώνε από τα σκουπίδια!! Βλέπω  έναν να τρίβει προς την άκρη το σαλβάρι του, και να κάθεται κάτω να κάνει την ανάγκη του,μετα σηκώθηκε εφυγε,γεια σας!!
είδα κάποιους σαντου! έτσι τους λένε! κάτι ξεβράκωτους που βγαίνουν από κάτι τρύπες, και είναι πασαλημενοι με λάσπη! σαμανοι,σαντου,εχουν "αποποιηθεί" τα ....."εγκόσμια"!! χέσε ψηλά λεμέ!!! οι αγελάδες φαγωμένες από τα κοράκια, και οι Ινδοί να πεινάμε ! να ψοφανε από την πεινά!! διέκρινα έντονα μια αποχαύνωση!! μια κουταμαρα,που ούτε τα ζώα δεν την έχουν!! μου άρεσε πολυ,οταν πήγαινα σε παλάτια που είχαν κάποτε ! όταν ήταν στην δόξα τους σαν κράτος! όταν η ινδια,δεν είχε γνωρίσει τους αγγλοσάξονες..όταν δεν ήταν ακόμα αποικία τους...τότε ναι!! φιλέ!! ομορφιές!!!εκεί "ταξιδεύεις"...
Ελένη...
perimajestic.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.