Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014

Μουσουλμάνοι στις ΗΠΑ κατήργησαν τα Χριστούγεννα από τα σχολικά ημερολόγια!


Μουσουλμάνοι στις ΗΠΑ κατήργησαν τα Χριστούγεννα από τα σχολικά ημερολόγια!

Ενώ, πιέζουν για την προσθήκη ισλαμικών γιορτών στα σχολεία των ΗΠΑ!
Απίστευτη επίθεση δέχονται οι χριστιανικές αξίες στις ΗΠΑ με γνωστή μουσουλμανική οργάνωση να ηγείται της ακύρωσης κάθε χριστιανικών εορτών και επετείων στα αμερικανικά εκπαιδευτικά ιδρύματα.
Η μουσουλμανική ένωση των ΗΠΑ, CAIR, με πολλά στελέχη της να διατηρούν φιλικές σχέσεις με τον Πρόεδρο Ομπάμα και κάποια από τα μέλη της να βρίσκονται στον στενό κύκλο των συμβούλων του Αμερικανού Προέδρου, συλλέγει υπογραφές για την προσθήκη ισλαμικής γιορτής στα αμερικανικά σχολεία!
Παρόμοιο εγχείρημα είχαν επιχειρήσει μουσουλμάνοι στο Μέριλαντ, όπου μετά την πίεση που άσκησαν στα μέλη του δημοτικού συμβουλίου της πόλης, τελικά κατάφεραν την βασική τους επιδίωξη, δηλαδή να αφαιρεθούν όλες οι γιορτές από το ημερολόγιο των σχολείων, όπως τα Χριστούγεννα και η εβραϊκή πρωτοχρονιά.
Αν και οι μαθητές δεν θα πηγαίνουν στα σχολεία τους τις ημέρες των Χριστουγέννων και της Ανάστασης, παρόλα αυτά η πολιτικά ορθή στάση του δήμου επέβαλε την απαγόρευση κάθε αναφοράς στις γιορτές της χριστιανοσύνης, αλλά και των εβραϊκών εορτών, προκειμένω να μην θίγονται οι μουσουλμάνοι πολίτες και μαθητές. Έτσι, οι διακοπές των Χριστουγέννων ονομάζονται πλέον «Χειμερινό διάλειμμα», ενώ οι αντίστοιχες του Πάσχα «Ανοιξιάτικο διάλειμμα»!
Ε.Μ.
hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.