Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

Η πίστη των μουσουλμάνων είναι «ισχυρότερη» από την αντίστοιχη των Χριστιανών!


Η πίστη των μουσουλμάνων είναι «ισχυρότερη» από την αντίστοιχη των Χριστιανών!

Διδάσκουν σε λύκεια των ΗΠΑ εντός του πλαισίου ισλαμικής προπαγάνδας που σαρώνει την χώρα!
Την χειρότερη ισλαμική προπαγάνδα στην ιστορία του αμερικανικού εκπαιδευτικού συστήματος βιώνουν οι μαθητές των ΗΠΑ. Αυτή την φορά σε σχολείο της Νότιας Καρολίνα, πρωτοετής μαθητής λυκείου έδειξε το περιεχόμενο εργασίας μαθήματος που παρακολουθεί στο σχολείο στους γονείς του, προκαλώντας την έντονη αντίδραση της μητέρας του για το περιεχόμενο των ερωτήσεων και την προπαγανδιστική απόπειρα προς όφελος των ισλαμικών ιδεών.

Η μητέρα του νεαρού μαθητή, εξοργισμένη επικοινώνησε με μέλη της σχολικής διεύθυνσης, αλλά και τοπικό τηλεοπτικό σταθμό, σε μια προσπάθεια ενημέρωσης για την πλύση εγκεφάλου που δέχονται οι μαθητές στα σχολεία της Αμερικής.
Ας δούμε τώρα τι ακριβώς περιελάμβανε η εργασία του μαθητή. Ο νεαρός και οι συμμαθητές του κλήθησαν να συμπληρώσουν κενά σχετικά με αναφορές στην ισλαμική πίστη και παραδόσεις, καθώς και χαλκευμένες δηλώσεις που προσβάλλουν τον δυτικό κόσμο.
Αναφέρουμε χαρακτηριστικά μερικά αποσπάσματα:
Τα παιδιά μαθαίνουν ότι το ισλάμ είναι η θρησκεία της ειρήνης.
Ότι η μουσουλμανική πίστη είναι «δυνατότερη» από την αντίστοιχη πίστη των Χριστιανών.
Ότι το ισλάμ αναδύθηκε την δεκαετία του ’70 ως μια νέα πολιτική για αλλαγές και επανάσταση.
Ο ισλαμικός «φονταμεταλισμός» είναι η αντίδραση στον Δυτικό ιμπεριαλισμό.
Η τζιχάντ είναι ένας ιερός πόλεμος, ένας προσωπικός εσωτερικός αγώνας.
Και τέλος, ότι μια «μικρή μειοψηφία» διεξάγει πολέμους στην Αφρική, την Μέση Ανατολή, την Ευρώπη, την Ασία, την Αυστραλία…
Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε η μητέρα του μαθητή, η έκφραση που την αναστάτωσε περισσότερο ήταν η σύγκριση μεταξύ των δυο πίστεων της ισλαμικής και του Χριστιανισμού, με την εργασία να αναφέρει ότι η πίστη των μουσουλμάνων είναι ισχυρότερη από εκείνη των Χριστιανών. Ενώ, όταν ρώτησε τους σχολικούς υπεύθυνους για το αν διδάσκουν με ανάλογο τρόπο και της διδαχές του Χριστιανισμού, δεν έλαβε καμία απάντηση…
Ε.Μ.
hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.