Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014

Ο ΟΜΠΑΠΑ ΕΣΤΕΙΛΕ ΓΡΑΜΜΑ ΣΤΟΝ ΧΟΜΕΙΝΙ ΤΟΥ ΙΡΑΝ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ


bljbjbl

Δ Πορφύρης/Π Σταφυλά
Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της Jerusalem Post, ο Ομπάμα είχε μυστική επικοινωνία με τον ανώτατο θρησκευτικό ηγέτη του Σιιτικού Ιράν!

Έκθεση των μέσων ενημέρωσης τον περασμένο μήνα, ο Πρόεδρος των ΗΠΑ ,Barack Hussein Obama, έστειλε απόρρητη επιστολή στον Ανώτατο Ηγέτη του Ιράν, Ayatollah Ali Khamenei, δίνοντας έμφαση στο κοινό ενδιαφέρον των δυο χωρών για την καταπολέμηση του “Ισλαμικού Κράτους στο Ιράκ και στη Συρία”(ISIS ).
Σύμφωνα με την Wall Street Journal, η επιστολή που στάλθηκε στα μέσα Οκτωβρίου δήλωνε ότι η συνεργασία μεταξύ των Ηνωμένων Πολιτειών και του Ιράν για την καταπολέμηση των ισλαμιστών,συνδέεται με συμφωνίες που επιτεύχθηκαν μεταξύ του Ιράν και άλλων κρατών σε σχέση με το πυρηνικό του πρόγραμμα.
Η εφημερίδα γνωστοποίησε ονόματα ανθρώπων που αναφέρονταν στην επιστολή και υποστηρίζει ότι οι αξιωματούχοι της κυβέρνησης του Obama αρνήθηκαν να προβούν σε οποιεσδήποτε δηλώσεις.
Όπως αναφέρεται “αξιωματούχοι της κυβέρνησης δεν αρνήθηκαν την ύπαρξη της επιστολής όταν ερωτήθηκαν από ξένους διπλωμάτες τις τελευταίες ημέρες“.
dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.