Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014

Όποιος φοβάται να δεί την κόψη του ξυραφιού αργά ή γρήγορα θα κοπεί


Ksyrafi
Αναρωτιούνται έγκυροι και έγκριτοι δημοσιογράφοι αλλά και πολίτες, γιατί η Τρόικα επιμένει σε παράλογα μέτρα με αφορμή την εμμονή των δανειστών σε σχέση με την απελευθέρωση των πλειστηριασμών για την πρώτη κατοικία, όταν δεν έχει να κερδίσει κάτι σε χρήματα έτσι. Αντιθέτως μεγαλώνει η εξαθλίωση της κοινωνίας και μαραζώνει κι άλλο η οικονομία και ειδικότερα η αγορά ακινήτων.

Μα, την παγκόσμια διαπλοκή εδώ και καιρό δεν την ενδιαφέρουν πλέον τα χρήματα. Όποτε θέλουν οι οικονομικοί οίκοι κόβουν χρήματα και μεταφέρουν αριθμούς από μία τράπεζα σε άλλη ακριβώς όπως έγινε με τον υπερδανεισμό κρατών της ΕΕ, προκειμένου να χρηματοδοτηθεί η Ελλάδα και να ξεχρεώσει τους παγκόσμιους τοκογλύφους. Αποτέλεσμα η Ελλάδα χρωστάει τώρα στην Ευρώπη και η Ευρώπη στους παγκοσμιοποιητές, άρα όλοι στους παγκοσμιοποιητές, οι οποίοι τελικά δεν χρεώθηκαν καθόλου.
Η αλήθεια είναι ότι τα πάντα στον λεγόμενο δυτικό κόσμο χρηματοδοτούνται από το διεθνές σύστημα διαπλοκής και άπαξ και σταματήσει η χρηματοδότηση όλα θα καταρρεύσουν. Ο στόχος δεν είναι τα λεφτά αλλά η δουλοποίηση των πολιτών και η απάλειψη της ιδιωτικής περιουσίας, ώστε όλοι να εξαρτώνται από το κράτος για τα πάντα.
Μέσω της καταπολέμησης του ελεύθερου επαγγέλματος δε, προωθείται η καθολική υπαλληλοποίηση, ώστε αφεντικά να είναι μόνο οι πολυεθνικές και το κράτος-παρακλάδι της «παγκόσμιας» κυβέρνησης που ετοιμάζεται να παρουσιαστεί και επίσημα και ενώ η κατάσταση είναι έκρυθμη με μικροεντάσεις σε όλον τον κόσμο και μόνο την Ρωσία (δεν χρωστάει στους παγκοσμιοποιητές) να είναι σε θέση να αντιστέκεται στις παγκοσμιοποιητικές μεθόδους (θυμηθείτε εδώ). Η κατάστασηοδηγεί τις εξελίξεις στην κόψη του ξυραφιού.

Η Ελλάδα τώρα, εκτός των άλλων, αποτελεί το παράδειγμα για όποια ελεγχόμενη με δάνεια χώρα αποφασίσει να σηκώσει ψηλά τον αμανέ, όπως έγινε επί Καραμανλή που ειπώθηκε το «όχι» στις Η.Π.Α. για την ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ πριν λυθεί το θέμα του ονόματος και η έλαβε χώρα η βιαστική και όχι μεθοδική ενεργειακή και γεωστρατηγική προσέγγιση με την Ρωσία. Πέραν της στοχοποίησης του τότε πρωθυπουργού, των πυρκαγιών και των επεισοδίων στους δρόμους της Αθήνας, ήρθε ο George Papandreou με το Μνημόνιο εξαθλίωσης, βάζοντας το ΔΝΤ στην Ευρώπη.
Και τώρα οι δανειστές επιμένουν απλά στο να κατάσχονται τα σπίτια των Ελλήνων, όταν αυτοί αδυνατούν να πληρώσουν φόρους και δάνεια. Μέχρι και ο Πρόεδρος της Τράπεζας Πειραιώς Μιχάλης Σάλλας τάχθηκε κατά της απελευθέρωσης πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας, καθώς αποτελεί κάτι το παράλογο.
Πολλοί αναρωτιούνται γιατί γίνονται όλα αυτά, επειδή ίσως δεν θέλουν να παραδεχθούν πως υπάρχει παγκόσμιο σχέδιο κατά των λαών. Αρνούνται να βάλουν την λογική τους να δουλέψει. Ή μάλλον φοβούνται…
ΠΥΓΜΗ.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.