Σελίδες

Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014

ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΛΙΦΗ ΠΕΘΑΝΕ ΚΑΙ Η ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΤΟΥ DEFENCENET.GR


Captjhy

Διακρίνεται το ψαλίδισμα …….του logo του dimpenews.com
Μαζί με τον Χαλίφη πέθανε και η αξιοπιστία του defencenet.gr.Eπίπονη έρευνα του dimpenews.com που η ώρα δημοσίευσής της στις 7 το πρωί δηλώνει την ολονύχτια αναζήτηση στοιχείων για την τεκμηρίωση του θανάτου του        υφαρπάχθηκε 2 ώρες μετά από το defence με τον πλέον ποταπό τρόπο.

hjhgtyhyttdΟι άνθρωποί του ψαλίδισαν την φωτό με τα διακριτικά του Site μας και την οικειοποιούνται.Μαζί της οικειοποιούνται και τον κόπο,την εξουθένωση,την έκθεση σε κίνδυνο από την πλοήγηση στα πλέον σκληροπυρηνικά τζιχαντιστικά ιστολόγα και twitter για την πιστοποίηση  και το ντοκουμεντάρισμα των στοιχείων.Αναπαράγει δε όλα τα twitter και τις φωτό από την αποκλειστική μας έρευνα καθώς και σχεδόν όλο το άρθρο αυτούσιο.CakjhCapturiokjhyΤο defence λειτουργεί ως μαφία και ομάδα κακοποιών.Οι τσιλιαδόροι του που καραδοκούν προφανώς στο facebook του Site μας όσο και στο blog μας ως βαποράκια καλής είδησης έδωσαν σήμα ότι κάτι καλό έσκασε στην αγορά.Το δίκτυο του ενεργοποιήθηκε και μετά από αμελητέες μετατροπές παρουσίασαν την επίπονη έρευνά μας σαν δική τους χωρίς την παραμικρή ένδειξη πηγής.
Επειδή όμως τέλειο έγκλημα δεν υπάρχει και επειδή ο Θεός κατά τα κοινώς λεγόμενα αγαπάει τον κλέφτη αγαπάει και το νοικοκύρη έπεσαν στην παγίδα μας.
CakjhΗ Ηγέτης μας
Στα κείμενά μας συχνά αφήνουμε εσκεμμένα φραστικά λάθη ώστε να λειτουργούν ως ασφαλιστικές δικλείδες σε περίπτωση υποκλοπής και αναπαραγωγής των άρθρων μας χωρίς την τήρηση της δεοντολογίας για να είναι αναγνωρίσιμα.
Το defence λοιπόν λόγω κεκτημένης ταχύτητας ανέβασε αυτούσια αποσπάσματα από το άρθρο όπου εμπεριέχεται και το ηθελημένο λάθος ως σημαδεμένο χαρτονόμισμα.
“Η Ηγέτης μας που θυσιάστηκε με το αίμα του”. Αντί του ορθού Ο Ηγέτης αναφορικά με τον Χαλίφη.
Το πάθημα του defence είναι λάθος πρωτάρη και αρχάριου αν και επαγγελματίας στην διαδικτυακή υποκλοπή.
http://www.defencenet.gr/defence/item/%CE%BD%CE%B5%CE%BA%CF%81%CF%8C%CF%82-%CE%BF-%CF%87%CE%B1%CE%BB%CE%AF%CF%86%CE%B7%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-isis-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%B2%CE%B5%CE%B2%CE%B1%CE%B9%CF%8E%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CE%AF%CE%B4%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%BF%CE%B9-%CF%84%CE%B6%CE%B9%CF%87%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AD%CF%82-%CF%86%CF%89%CF%84%CF%8C
http://dimpenews.com/2014/11/11/%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CF%89%CE%B8%CE%B7%CE%BA%CE%B5-%CE%BF-%CE%B8%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%83-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%87%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CF%86%CE%B7-%CF%84%CE%BF%CF%85/
dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.