Σελίδες

Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014

Ο υπουργός Εξωτερικών της Λετονίας ανακοίνωσε ότι είναι πολύ exciting boy....Gay boy..Χαρές και πανηγύρια!



Ο υπουργός Εξωτερικών της Λετονίας Έντγκαρς Ρίνκεβιτς, αψηφώντας τον συντηρητισμό της χώρας του, δήλωσε στον λογαριασμό του στο Twitter: 
«Ανακοινώνω με υπερηφάνεια ότι είμαι γκέι (...). Καλή τύχη σε όλους σας», ενώ δήλωσε ότι επιθυμεί να πολεμήσει ώστε να αναγνωριστούν νομικά οι σχέσεις μεταξύ ατόμων του ιδίου φύλου.

Κάποιοι πολιτικοί και δημοσιογράφοι στη χώρα του εξέφρασαν την υποστήριξή τους στην κίνηση του υπουργού. «Σεβασμός» και «γενναίος» ήταν οι λέξεις που αναφέρονται περισσότερες φορές στις απαντήσεις που δόθηκαν στην ανακοίνωσή του στο Twitter.
Εξάλλου τον συνεχάρησαν για την κίνησή του και πολιτικοί και από τη γειτονική Λιθουανία και Εσθονία. «Έντγκαρς, φίλε μου, θαυμάζω το θάρρος και την ειλικρίνειά σου», ανέφερε ο Λίνας Λινκέβιτσους, ο υπουργός Εξωτερικών της Λιθουανίας στο Twitter.
Πηγή: http://www.skai.gr/news/lifestyle/article/269076/o-upourgos-exoterikon-tis-letonias-anakoinose-oti-einai-omofulofilos-/#ixzz3IfPGlGqm
Ο Παπαδημούλης ο ισόβιος ευρωβουλευτής  του Σύριζα δεν έχασε την ευκαιρία. Στο Twitter έγραψε πως θέλει κάτι ανάλογο και στην Ελλάδα. Ο "προβληματισμός" του Παπαδημούλη είναι αποκλειστικά και μόνο  να δει μια strong Gay Society....στα σπλάχνα της Ελληνικής κοινωνίας....O Παπαδημούλης θεωρείται από τους Έλληνες αντιμνημονιακός!!!!


perimajestic.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.