Σελίδες

Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΕΝΟΣ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΤΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ ΤΗΣ ISIS

vhkvkhbkvbk

Δ Πορφύρης/Π Σταφυλά
Πριν ενταχθεί στις τάξεις της τρομοκρατικής ISIS, ο Τζαμάλ υπήρξε  για πολλά χρόνια διακινητής και έμπορος ναρκωτικών και ύστερα έγινε  διοικητής του δυτικής εμπνεύσεως “Ελεύθερου Συριακού Στρατού” (FSA) ο οποίος και άνοιξε τις πόρτες της κολάσεως στη Συρία.
Ο Τζαμάλ σε συνέντευξή του στο Αl alam δήλωσε ότι ως διοικητής του FSA είχε επαφές με την CIA.

Μετά τον προθάλαμο του FSA , προσχώρησε στην ISIS και έλαβε το ψευδώνυμο Abu Abdullah επειδή ήταν σωματοφύλακας σε αρχηγούς.Δήλωσε ότι ακολούθησε το παράδειγμα των υπόλοιπων εμίρηδων ή αρχηγών της τρομοκρατικής ισλαμιστικής οργάνωσης οι οποίοι επέβαλλαν την κυριαρχία τους σε έναν τόπο με τη βία ,  τον εκβιασμό και την υποκρισία.
“Απαγάγουν και δολοφονούν μαζικά. Δεν διστάζουν να ανατινάξουν ένα ολόκληρο κτίριο στο οποίο  βρίσκονται μέσα γυναίκες και παιδιά, μόνο και μόνο για να σκοτώσουν ένα άτομο που θέλουν ”
Βάζουν τα αγόρια σε παράταξη. Ξεκινούν τους αποκεφαλισμούς με τα δεκατριάχρονα  και μετά τα υπόλοιπα ανάλογα  με το ύψος τους. Μετά κρεμούν τα κεφάλια των αγοριών έξω από την πόρτα του σχολείου, όπου κρύβονται πολλές οικογένειες.
Ο Τζαμάλ δήλωσε ότι έχει λιποτακτήσει από το Ισλαμικό Κράτος Ιράκ και Μ Συρίας.
dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.