Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

Φανταστείτε ο Π.τ.Δ να "εκλέγεται" -με 180- σε αλλεπάλληλες επαναλαμβανόμενες ψηφοφορίες -"μέχρις τελικής εκλογής του"

 για να μην διαλύεται η Άβουλη!

- Σκεφθείτε ....τι περιθώρια, "εκμαυλισμού συνειδήσεων" θα υφίσταντο ....μέχρι να "πεισθούν" οι "δύσκολοι" βουλευτές να ψηφίσουν Πρόεδρο ....για να μην πέσει η Κυβέρνηση!

- Αν ο Π.τ.Δ "έβγαινε" μετά, από π.χ. είκοσι-τριάντα ψηφοφορίες με πολλά "ερωτήματα" και "υπονοούμενα" ....τι κύρος θα είχε;;;;  ....σκασίλα τους! ....κι όμως αυτά πρότειναν κάποιοι -τότε- ....και είναι αυτοί που μας κυβερνάνε σήμερα ....και κόπτονται-"σκούζουνε" δήθεν για τους θεσμούς ....και σε λίγο -από αύριο- θα ζητάνε να τους ξαναψηφίσουμε!
 - Ποίος(;) είναι ο "λ΄ρτζ" πολιτικός ....που από το 2000 προ-έβλεπε την "συνταγματική κεραμίδα" που θα έσκαγε -κάποτε- στην κεφαλή του ....κι' αυτό συνέβη σήμερα ....και τον τέλειωσε!   Προσπάθησε -τότε- να της αλλάξει την τροχιά ....ν' αλλάξει το πολιτικό του πεπρωμένο, φίλησε κατ. ποδιές αντιπάλων ....δεν τα κατάφερε.
=Παιγνίδια της "πόρνης" της πολιτικής ιστορίας ...."πρωταγωνιστές" -κυρίως- οι κ.κ....
Stop Quiz.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.