Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

2700 ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΙΡΑΚ.ΜΑΖΙΚΕΣ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ




Πορφύρης Δ Σταφυλά Π
2700 είναι οι αγνοούμενοι στο Ιράκ μετά την επέλαση του Ισλαμικού Κράτους.Η συντριπτική πλιοψηφία των εξαφανισθέντων είναι στρατιώτες.Υπολογίζεται ότι τουλάχιστον οι περισσότεροι από αυτούς είναι στρατιώτες.Μετά από την επίθεση του Ισλαμικού Κράτους στην στρατιωτική βάση του Speicher κοντά στο Tikrit στο Β.Ιράκ πριν από 6 μήνες εξαφανίστηκαν 1660 στρατιώτες.Άλλοι 487 αγνοούνται από τις φυλακές της Badush κοντά στη Μοσούλη.Συνολικά από άλλα μέρη του Ιράκ αγνοούνται άλλοι 554 εκ των οποίων 38 γυναίκες.Τα στοιχεία αυτά έδωσε στη δημοσιότητα ο Υπουργός που είναι επιφορτισμένος με τα Ανθρώπινα Δικαιώματα.(le soir 15/12/14)

Στο μεταξύ οι εικόνες που έρχονται από το Ιράκ είναι αποκαρδιωτικές.Σε δημόσια εκτέλεση προχώρησε η ΙSIS 13 ανδρών.Η εκτέλεση έγινε με σφαίρες στο κεφάλι από εκτελεστικό απόσπασμα.Οι δήμιοι έφεραν όλοι μπιστόλια. Οι κρατούμενοι μελλοθάνατοι φορούσαν σημειολογικά πορτοκαλί φόρμα αναφορά στους κρατούμενους του Αμπού Κράιμπ.ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕ
72_small.jpgΣε μάχες στη Σαμάρα αλλά κυρίως στη Rafidya της Υathrib  η διαπόμπευση και οι αποκεφαλισμοί στρατιωτών πληθαίνουν.
dimpenews.com6117_small.jpg
dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.