Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014

ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΑΠΑΓΧΟΝΙΣΕ 4 ΓΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ.Ο ΕΝΑΣ ΉΤΑΝ ΡΩΣΟΣ




Πορφύρης Δ Σταφυλά Π
Ο ρώσος υπήκοος Ahlaka Ahlasa συμπεριλαμβάνεται στους 4 που εκτελέστηκαν δια απαγχονισμού στο Πακιστάν μεταφέρει η εφημερίδα Dawn.Oι 4 εκτελεσθέντες καταδικάστηκαν εις θάνατον για την απόπειρα δολοφονίας εναντίον του τ.Προέδρου Pervez Musharraf.

Χθες το ria novosti μετέδωσε δηλώσεις του εκπροσώπου για τα ανθρώπινα δικαιώματα του ρωσικού υπουργείου εξωτερικών Konstantin Dolgov :— DawnNews screengrab
«Eργαζόμαστε πολύ καιρό για αυτήν την κατάσταση και έχουμ ελάβει όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα για να πετύχουμε την αναστολή της ποινής του «.
Ο πρωθυπουργός του Πακιστάν Nawaz Sharif έκανε άρση στο μορατόριουμ για την εκτέλεση της θανατικής ποινής σε περιπτώσεις τρομοκρατίας μετά την πολύνεκρη τρομοκρατική επίθεση στο σχολείο Peshawar από τους ταλιμπάν που κόστισε τη ζωή σε 148 άτομα εκ τωνν οποίων τα 130 παιδιά.
Ο ρώσος υπήκοος Akhlas Akhlak καταδικάστηκε σε θάνατο το 2003 για την συμμετοχή του στην τρομοκρατική επίθεση κατά του τ.προέδρου Pervez Musharraf.Προηγουμένως μια διπλωματική πηγή είχε δηλώσει στο RIA Novosti ότι οι πακιστανικές αρχές είχαν δεχθεί να αναστσείλουν την εκτέλεση.
Ο Ahlas Ahlak γεννήθηκε στο Volgograd και προέρχεται από μεικτό γάμο πακιστανού και ρωσίδας.
Μέλη των οικογενειών των μελλοθάνατων εξουσιοδοτήθηκαν να τους συναντήσουν πριν τον απαγχονισμό τους.
dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.