Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

ALPHA BANK: Δεν είσαι άνεργος, είσαι «απελευθερωμένος»! Τι δεν κατάλαβες; (βιντεο)


ALPHA BANK: Δεν είσαι άνεργος, είσαι «απελευθερωμένος»! Τι δεν κατάλαβες; (βιντεο) #erxetai_o_syriza #PtD
netakias
Αυτό είχε δηλώσει προ ημερών ο Μ.Μασουράκης διευθυντής μελετών (από την πολύ μελέτη χρεοκοπήσαμε) σε μεγάλο τηλεοπτικό δίαυλο.

Αυτό για να καταλάβετε όλοι ότι η Ανεργία είναι εδώ και θα μείνει για πάντα, όπως σε όλες τις χώρες που εφαρμόζεται ο Νεοφιλελευθερισμός. Οι πόροι και ο πλούτος που όλες οι χώρες έχουν, θα διοχετεύεται στο εξής μέσω των Τραπεζών στην Ελβετία και το Λουξεμβούργο και φυσικά στις γνωστές και μη εξαιρετέες οφσορ και ο πληθυσμός απλά θα φυτοζωεί μέρα με την μέρα απλά ως γρανάζι για να λειτουργεί τις τοπικές υποδομές, η Βόρειος Κορέα που προβάλουν ως παράδειγμα προς αποφυγή θα φαντάζει παράδεισος στην Ελλάδα του 2021


hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.