Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014

Οι ΗΠΑ προκάλεσαν την πτώση του πετρελαίου για να «επιτεθούν» στη Ρωσία και τη Βενεζουέλα


Οι ΗΠΑ προκάλεσαν την πτώση του πετρελαίου για να «επιτεθούν» στη Ρωσία και τη Βενεζουέλα
Αμερικανικό δάκτυλο πίσω από την ραγδαία πτώση των τιμών του πετρελαίου βλέπει ο πρόεδρος της Βολιβίας Εβο Μοράλες, με έναν και μοναδικό στόχο: «Επίθεση» στη Ρωσία και τη Βενεζουέλα.

«Σήμερα είναι πολύ δύσκολο για τις ΗΠΑ να οργανώσουν στρατιωτικά πραξικοπήματα για να ρίξουν κυβερνήσεις μη αρεστές. Το νέος τους όπλο είναι τα “χτυπήματα” στην οικονομία με επιβολή κυρώσεων» δήλωσε σε συνέντευξή του στο ειδησεογραφικό site RΤ o Μοράλες, προσθέτοντας πως ο Λευκός Οίκος βρίσκεται πίσω από την απότομη πτώση των τιμών του πετρελαίου, προκειμένου να επιφέρει πλήγμα στις κυβερνήσεις της Ρωσίας και της Βενεζουέλας.
«H μείωση των τιμών του πετρελαίου προκλήθηκε τεχνηέντως από την Ουάσινγκτον με στόχο τη Μόσχα και το Καράκας… Μπροστά σε μια τέτοια επιθετική οικονομική πολιτική, εμείς πρέπει να μείνουμε ενωμένοι. Οι χώρες μας πρέπει να ορθώσουν τείχος. Η συνήθης επιθετική πολιτική των ΗΠΑ στις οικονομίες άλλων χωρών που προκλήθηκε από τις ΗΠΑ ως μια επίθεση στη Βενεζουέλα και τη Ρωσία στοχεύει στη διάλυση και το διχασμό, ώστε να επιβάλλει τις ληστρικές πολιτικές της βλέψεις. Είμαι πεπεισμένος πως ο Λευκός Οίκος δεν ενδιαφέρεται τόσο για τις τιμές του πετρελαίου, όσο για ανατροπή συγκεκριμένων κυβερνήσεων… Ομως αυτές οι καταστάσεις δεν μπορούν παρά να έχουν ημερομηνία λήξεως. Εν όψει μιας τέτοιας οικονομικής και πολιτικής επίθεσης, οι χώρες πρέπει να είμαστε ενωμένες. Οι λαοί μας έχουν μνήμη και συνείδηση. Είμαστε αντιιμπεριαλιστές», τόνισε ο Μοράλες.
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ:
hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.