Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014

Χέσε θέατρο. Κατούρα τέχνη. Τσάμπα μαγκιές από παρηκμασμένους κομματικούς Καλλιτέχνες.


έλεος τι άλλο θα ακούσουμε πια με αυτή την ιστορία. Μόνο ο Βαρθολομαίος δεν μίλησε....
Ο ερμηνευτής "ποιοτικών" ασμάτων Αλκίνοος Ιωαννίδης μας έχει συνηθίσει στις "βροντόπορδες" δηλώσεις, αλλά αυτή την φορά ξεπέρασε τον εαυτό του: "Αυτές τις μέρες με την υπόθεση του Νίκου Ρωμανού, πραγματικά δυσκολεύομαι να σκεφτώ οτιδήποτε άλλο", δήλωσε ο Αλκίνοος Ιωαννίδης, σε συνέντευξη του στον ραδιοσταθμό "Στο Κόκκινο".

Ο Α. Ιωαννίδης συνεχίζοντας είπε ότι "αυτό το παιδί υψώνει έναν καθρέφτη απέναντι στην κοινωνία και υποχρεωτικά καθρεφτιζόμαστε όλοι. Αυτό είχε συμβεί και με τη δολοφονία του Φύσσα. Στεκόμαστε αμήχανοι μπροστά στον καθρέφτη και συνειδητοποιούμε ότι είναι γερός και  το είδωλο είναι σπασμένο".
Δηλαδή επειδή πήρε τα Καλάσνικοφ και τα Scoprion και μπούκαρε με την λοιπή συμμορία στη τράπεζα για να την ληστέψει και να χρηματοδοτήσει τρομοκρατικές επιθέσεις, "ο Ρωμανός υψώνει έναν καθρέφτη απέναντι στην κοινωνία"!
Δηλαδή "πόσα κιλά μαλάκας" (συγγνώμη αγαπητοί αναγνώστες...) πρέπει να είσαι για να εκστομίσεις κάτι τέτοιο;
Να θυμηθούμε και την άλλη απίστευτη δήλωσή του όταν ο Ευρωπαϊκή Ενωση κατάσχεσε τις καταθέσεις των κυπριακών τραπεζών ότι: "Το '74 κλαίγαμε για τα σπίτια μας, τώρα κλαίμε για τις επαύλεις μας". Τι ήθελε να μας πει δεν το έχει εξηγήσει ο "ποιοτικός ερμηνευτής" ακόμα...
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
perimajestic.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.