Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

ΜΕΛΕΤΕΣ ΓΕΝΝΕΤΙΚΗΣ ΟΤΙ ΟΙ ΑΣΚΕΝΑΖΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΤΑΓΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΑΖΑΡΟΥΣ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ


/ΣΧΕΔΙΟ ΜΕΤΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ ΕΠΟΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ

Δ Πορφύρης/Π Σταφυλά
Ο ρόλος των Εβραίων προσωπικοτήτων και του κράτους του Ισραήλ στην ουκρανική κρίση δεν έχει περάσει απαρατήρητος παρόλο που η κοινότητα αντιπροσωπεύει λιγότερο του 1% επί του συνόλου του πληθυσμού. Ωστόσο, μια μυστική έκθεση στα χέρια της διοίκησης Νετανιάχου επιβεβαιώνει ότι οι Εβραίοι Ασκενάζι  δεν προέρχονται από την Ανατολή, αλλά είναι απόγονοι των Χαζάρων οι οποίοι τον 10° αιώνα ίδρυσαν μια εβραϊκή αυτοκρατορία  στις όχθες της Μαύρης Θάλασσας. Ως εκ τούτου, ορισμένοι σιωνιστές βλέπουν στην Ουκρανία  ένα  δεύτερο Ισραήλ.

Khazaria
Το  άρθρο του Times of Israel, Jerusalem and Zhitomir, Ukraine (16/03/14 Hirsh Ostropoler/Grosser-Spass )  αναφέρονταν σε απόρρητη έκθεση της ισραηλινής κυβέρνησης η οποία συντάχθηκε από  επίλεκτη ομάδα ακαδημαικών μελετητών της εβραϊκής ιστορίας και άλλων ερευνητικων κέντρων. Κατέληγε στο συμπέρασμα ότι οι Εβραίοι της Ευρώπης είναι στην πραγματικότητα  Χαζάροι , μια πολεμική φυλή κοντινή στους Μογγολοτατάρους που κυβέρνησαν την Ουκρανία και την Νότια Ρωσία και ασπάσθηκαν μαζικά τον Ιουδαισμό τον 8° αι. μ.Χ.
Οι Σιωνιστές  υποστηρίζουν  η βίαιη εκδίωξη των Εβραίων από τις βιβλικές τοποθεσίες μετά από τις επανειλημμένες κατακτήσεις από διάφορες αυτοκρατορίες, αποτέλεσε τη  λεγόμενη «διασπορά». Οι Ασκενάζι Εβραίοι, που αποτελούν την πλειοψηφία του  Εβραϊκού πληθυσμού, δεν έχουν καμία ιστορική διασύνδεση με την Παλαιστίνη και θέτουν υπό αμφισβήτηση ότι πατρίδα του Εβραϊκού λαού είναι μόνο το Ισραήλ .
kolomojskij-topit-biznes-tsareva-364-47b3
Το γεγονός ότι οι Εβραίοι της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης δεν μπορούν να διεκδικήσουν  καμία γεωγραφο-ιστορική αξίωση για τα εδάφη της Παλαιστίνης έχει ως αποτέλεσμα την έντονη δραστηριότητά τους στο εξωτερικό. Αυτός είναι και ο λόγος που  Ουκρανός εβραίος μεγιστάνας , Igor Kolomoisky,Πρόεδρος του Ευρωπαικού Συμβουλίου Ιουδαικών Κοινοτήτων και Πρόεδος της Ένωσης Ουκρανών Εβραίων,διορισμένος κυβερνήτης της επαρχίας Dnipropetrovsk, δαπανά δεκάδες εκατομμύρια δολάρια για την πρόσληψη μαχητών στον Δεξιό Τομέα και την πληρωμή  νεοναζί από πολλά μέρη της Ευρώπης για να πολεμήσουν τη  ρωσογεννή κοινότητα του Donbass.Συμμετείχε στην διοργάνωση του κρεματορίου της Οδησσού, στις 2 Μαΐου 2014 με τον ιδιωτικό στρατό του, το Τάγμα Δνείπερος Ι. Προσέλαβε τον γιο του  Αντιπροέδρου των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν, R. Hunter Μπάιντεν και τον πρόεδρος της επιτροπής στήριξης του Τζον Κέρι, Devon Archer, ως μέλη του διοικητικού συμβουλίου στην εταιρία του εκμετάλλευσης φυσικού αερίου .
Εβραίος επίσης και ο εκπρόσωπος Τύπου του Νεοναζιστικού Δεξιού Τομέα. 
Υπάρχει ο  φόβος ότι σχεδιάζει να μετατρέψει την Ουκρανία σε ένα «δεύτερο Ισραήλ» , κάτι που έχει ζητήσει και επίσημα η ουκρανική αντιπροσωπεία που επισκέφθηκε τον Ομπάμα με τη δικαιολογία ότι θα βρίσκονται σε συνεχόμενο πόλεμο με τη Ρωσία όπως το Ισραήλ με την Παλαιστίνη.
Η ενσωμάτωση της Κριμαίας αναζωπύρωσε το εθνικιστικό φρόνημα των Χαζάρων Εβραίων οι οποίοι απειλούν να μετατρέψουν την Ουκρανία σε μια δεύτερη πατρίδα για τους Ασκενάζι Εβραίους.
Το ρεπορτάζ  του Times of Israel  , σχετικά με τις κοινές ρίζες Χαζάρων και  Aσκενάζι αποκάλυψε επίσης ότι το Ισραήλ, γνωρίζοντας την αναπόφευκτη δημιουργία ενός παλαιστινιακού κράτους  ετοιμάζεται να μετεγκαταστήσει τους Ασκενάζι εποίκους της Δυτικής Όχθης στην Ουκρανία.
Προηγμένης Ισραηλινές έρευνες  στη Γεννετική -με χρήση DNA- αποδεικνύουν ότι υπάρχει ευθεία γεννεαλογική διασύνδεση  μεταξύ των Ashkenazis του Ισραήλ και των Χαζάρων που διασκορπίστηκαν σε όλη την ανατολική και κεντρική Ευρώπη όταν η Ρωσία κατέκτησε την Χαζαρική Αυτοκρατορία τον 11ο αιώνα.
jewsnat2
500x1000px-LL-07077f44_oDmC6
Η γενετική έρευνα που εμπεριέχεται στη μυστική ισραηλινή έκθεση επιβεβαιώνει αυτό που για πρώτη φορά το 1976 ο Ούγγρος ιστορικός Arthur Koestler είχε πραγματευθεί στο έργο του «Η δέκατη τρίτη Ιουδαική Φυλή» αλλά και ο Ισραηλινός ιστορικός Shlomo Sand στο βιβλίο του, «Η εφεύρεση του εβραϊκού λαού».
Οι  δημοσιογράφοι ανέφεραν ότι ένας  βοηθός του Νετανιάχου τους αποκάλυψε τα σχέδια του Ισραήλ για μετανάστευση στην Ουκρανία:
«Στην αρχή σκεφτήκαμε ότι το να παραδεχθούμε ότι είμαστε πραγματικά Χαζάροι  ήταν ένας τρόπος να αντιπαρέρθουμε την   επιμονή του Μαχμούντ Αμπάς ότι »κανένας Εβραίος δεν μπορεί να παραμείνει σε ένα παλαιστινιακό κράτος». Όταν όμως αυτός αρνήθηκε να το δεχθεί ως επιχείρημα,  αναγκαστήκαμε να σκεφτούμε πιο δημιουργικές λύσεις. Η ουκρανική πρόσκληση για επιστροφή των Εβραίους   ήταν Θεού δώρο. Η επανεγκατάσταση  όλων των εποίκων εντός του Ισραήλ είναι αδύνατη για πολλούς λόγους. »
Παραθέτοντας και μια άλλη πηγή από τις Μυστικές Υπηρεσίες του Ισραήλ το δημοσίευμα αναφέρει:
«Δεν μιλάμε για επιστροφή στην Ουκρανία όλων των Ασκενάζι Εβραίων. Προφανώς κάτι τέτοιο δεν είναι τεχνικά εφικτό. Ο Τύπος διογκώνει τα γεγονότα, για αυτό θα έπρεπε να υπάρχει μεγαλύτερη λογοκρισία σε στρατιωτικά ζητήματα».
(strategic cultur foundation, voltaire, redicecreation κ. ά.)
dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.