Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014

Πακιστανοί δράκοι βίασαν ομαδικά δύο ανήλικα κορίτσια: «Συμπτωματικά» οι δράστες ήταν μουσουλμάνοι και τα θύματα χριστιανές…


Πακιστανοί δράκοι βίασαν ομαδικά δύο ανήλικα κορίτσια: «Συμπτωματικά» οι δράστες ήταν μουσουλμάνοι και τα θύματα χριστιανές…

Ένα ακόμα περιστατικό που αποδεικνύει το λυσσαλέο μίσος των ισλαμιστώνεναντίον των Χριστιανών….
Δύο χριστιανές έφηβες βιάστηκαν ομαδικά υπό την απειλή όπλου στην επαρχία Πουντζάμπ του Πακιστάν.
Σύμφωνα με τον πατέρα των άτυχων κοριτσιών, το περιστατικό σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Πέμπτης, όταν οι δύο αδελφές βγήκαν από το σπίτι, το οποίο δεν διαθέτει τουαλέτα, για τη σωματική τους ανάγκη.

Όταν τα κορίτσια, ηλικίας 14 και 16 ετών άργησαν να επιστρέψουν, οι γονείς ανησύχησαν και απευθύνθηκαν στην αστυνομία.
Τα κορίτσια εντοπίστηκαν τελικά το απόγευμα. Και οι δύο ήταν αναίσθητες, ενώ το σημείο που βρέθηκαν απείχε αρκετά χιλιόμετρα από το σπίτι τους.
Αμέσως μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύονται εκτός κινδύνου.
«Στην κατάθεσή τους στην αστυνομία, τα κορίτσια ισχυρίστηκαν ότι ένας ντόπιος γαιοκτήμονας, ο Muhammad Shabaz και τρία ακόμα άτομα τις απήγαγαν υπό την απειλή όπλου και τις μετέφεραν σε ένα ερημικό μέρος, όπου τις βίασαν ομαδικά», δήλωσε ένας τοπικός αξιωματούχος.
Ο ίδιος πρόσθεσε ότι ο Shahbaz συνελήφθη, ενώ αναζητούνται οι συνεργοί του.
hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.