Σελίδες

Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014

Αρχίσαν οι σφαγές των ισλαμιστών στην Ελλάδα: Ζήτω η «πρόοδος» των ψευτοανθρωπιστών


Peiraias-Podi
Τελετουργική σφαγή τοξικομανή στον Πειραιά…
Νέες διαστάσεις παίρνει η υπόθεση του 35χρονου άνδρα το πτώμα του οποίου βρέθηκε πριν λίγες ημέρες να επιπλέει στο λιμάνι του Πειραιά, διαμελισμένο, ακρωτηριασμένο και αποκεφαλισμένο.

Ενώ αρχικά θεωρήθηκε ότι πρόκειται για θύμα εμπόρων ναρκωτικών επειδή ο 35χρονος ήταν σεσημασμένος τοξικομανής, σύμφωνα με τα νέα στοιχεία που έχουν προκύψει οι αστυνομικές αρχές εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο ο άνδρας να έπεσε θύμα ισλαμιστών!
Κι αυτό γιατί όλα δείχνουν ότι ο άτυχος άνδρας δολοφονήθηκε τελετουργικά.Αυτό που τους κίνησε τις υποψίες ήταν οι δράστες είχαν ακρωτηριάσει από το θύμα ακόμη και τα γεννητικά του όργανα!
Το πόρισμα του ιατροδικαστή προκαλεί φρίκη και παραπέμπει στις μεθόδους που χρησιμοποιεί η εγκληματική οργάνωση ISIS. Οι δράστες του είχαν ακρωτηριάσει τα πόδια και τα γεννητικά όργανα ενώ εν συνεχεία τον αποκεφάλισαν.Δηλαδή το θύμα βασανίστηκε ανηλεώς, και ήταν ζωντανό όσο του έκαναν φριχτά πράγματα που δεν μπορεί να τα διαννοηθεί ένας πολιτισμένος νους.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το πόρισμα του ιατροδικαστή κ. Μπογιόκα, είναι σαφέστατο και αναφέρεται σε εγκληματική ενέργεια και μάλιστα ειδεχθούς πράξης.
Ήδη στην ίδια θαλάσσια περιοχή βρέθηκαν και τα δυο πόδια του άτυχου νεαρού τοξικομανούς, ενώ παράλληλα του είχαν ακρωτηριάσει ακόμα και τα γεννητικά του όργανα, τα οποία επίσης βρέθηκαν στο Λιμάνι του Πειραιά.
Ωστόσο το συγκλονιστικότερο όλων είναι ο τρόπος αποκεφαλισμού του 35χρονου Κρητικού, καθώς η μέθοδος με την οποία ο αδίστακτος δράστης έκοψε το κεφάλι του θύματος, παραπέμπει σε αντίστοιχες δολοφονίες που πραγματοποιούν ισλαμιστές φονταμενταλιστές στην Μέση Ανατολή, αλλά και στην Ασία.
Συγκεκριμένα και σύμφωνα με τις διαπιστώσεις του κ. Μπογιόκα, ο δράστης αιφνιδίασε το θύμα του και με ένα μάλλον μεγάλο μαχαίρι, του έκοψε αριστερόστροφα το κεφάλι, αφού πρώτα βύθισε το μαχαίρι στην καρωτίδα του άτυχου άνδρα.
Επίσης το γεγονός ότι ο αδίστακτος αποκεφαλιστής ακρωτηρίασε ακόμα και τα γεννητικά όργανα του θύματος, δείχνει ενέργεια τιμωρίας από την πλευρά του δράστη, για πράξη που πίστευε πως διέπραξε το θύμα, κάτι απαγορευμένο δηλαδή, από κάποιο άγραφο ή ηθικό Νόμο, στον οποίο πιστεύει και τηρεί με ευλάβεια ο αδίστακτος δολοφόνος.
Άλλωστε και όπως έχει διαπιστωθεί από τις μέχρι τώρα έρευνες που διενεργεί το Λιμενικό Σώμα για την εξιχνίαση του άγριου εγκλήματος, το θύμα ήταν τοξικομανής και μάλιστα σεσημασμένος και με το δεδομένο ότι μεγάλο μέρος της διακίνησης ηρωίνης στην Αττική, έχει περάσει στα χέρια Αφγανών και Πακιστανικών, οι Λιμενικοί στρέφουν τις έρευνες ακόμα και σε αυτή την κατεύθυνση.
pygmi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.