Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2014

Λευκός κρατούμενος καταγγέλει ξυλοδαρμό από πέντε Αφρο-αμερικάνους δεσμοφύλακες!


Λευκός κρατούμενος καταγγέλει ξυλοδαρμό από πέντε Αφρο-αμερικάνους δεσμοφύλακες!

Ως αντεκδίκηση για τους θανάτους των Αφρο-αμερικάνων Garner και Brown από λευκούς αστυνομικούς!
Ο κρατούμενος σε φυλακή της Νέας Υόρκης Joseph Haggerty κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από Αφρο-αμερικάνο δεσμοφύλακα, ως πράξη αντεκδίκησης για τους θανάτους των δυο επίσης Αφρο- αμερικάνων, του Eric Garner στη Νέα Υόρκη και Mike Brown στο Φέργκιουσον του Μιζούρι. Ο έγκλειστος σε σωφρονιστικό ίδρυμα της Νέας Υόρκης είναι λευκός.

Ο 45χρονος Haggerty κατέθεσε αναφορά για το περιστατικό της επίθεσης που δέχτηκε στο Ανώτατο Δικαστήριο του Μανχάταν, υποστηρίζοντας ότι όλη η υπόθεση άρχισε μόλις ζήτησε να μεταφερθεί σε κελί με λιγότερους συγκρατούμενους. Στα χαρτιά που απέστειλε μέσω του δικηγόρου του, ο λευκός κρατούμενος ισχυρίζεται ότι αγνώστων στοιχείων Αφρο-αμερικάνος δεσμοφύλακας απευθύνθηκε στον Haggerty, λέγοντάς του «πάρε τον λευκό κ@λο σου και πήγαινε εκεί που σου είπα» και στην συνέχεια του επιτέθηκε σφυροκοπώντας τον στα πλευρά.
Ο αγνώστων στοιχείων Αφρο-αμερικάνος υπάλληλος των φυλακών κατόπιν ενημέρωσε τον λευκό ξυλοκοπημένο κρατούμενο ότι «αυτό (η σωματική επίθεση) ήταν η εκδίκηση για τις υποθέσεις των Eric Garner και Michael Brown»!
Τέλος, ο κρατούμενος οδηγήθηκε σε γραφείο των φυλακών, όπου τον περίμεναν άλλοι τέσσερις Αφρο-αμερικάνοι δεσμοφύλακες, οι οποίοι και του επιτέθηκαν για άλλη μια φορά χτυπώντας τον.
Σύμφωνα, με το ιατρικό πόρισμα, ο λευκός κρατούμενος φέρει δυο σπασμένα πλευρά και έναν τρυπημένο πνεύμονα. Τα τραύματά του δε, επιβεβαιώθηκαν ακριβώς δυο ημέρες μετά τις αλλεπάλληλες επιθέσεις από το νοσοκομείο Elmhurst, όπου και χρειάστηκε να νοσηλευτεί. Ενώ, σύμφωνα με τη New York Post, ο συνήγορος του Haggerty υποστηρίζει ότι υπάρχει και αυτόπτης μάρτυρας της επίθεσης του πελάτη του, κάνοντας λόγο για την παρουσία στο βίαιο περιστατικό ενός ακόμη κρατούμενου.
Για την υπόθεση διενεργείται έρευνα για να διαπιστωθεί αν τα όσα υποστηρίζει ο Haggerty είναι αλήθεια ή δημιούργημα της φαντασίας του.
Ε.Μ.
hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.