Σελίδες

Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου 2014

Ρωσικές ΄προβλέψεις’: Η Τουρκία επιδιώκει τη Μεγάλη Αλβανία



Η αλλαγή των συνόρων στην Ευρώπη δεν ‘τρέχει’ τελευταία, αλλά δεν είναι και τόσο μακριά στο μέλλον. Ρώσοι ειδικοί έχουν σχεδιάσει έναν νέο χάρτη της Ευρώπης με τις πολιτικές αλλαγές που μπορεί να έρθουν μέχρι το 2035, γράφει σήμερα το αλβανικό δημοσίευμα της ‘Lajmi’.

Τα συμπεράσματά τους βασίζονται σε προβλέψεις που αναφέρονται σε έγγραφα της αμερικανικής CIA, της ρωσικήςGRU και ομάδων εμπειρογνωμόνων με επικεφαλής τον Zbigniew Bzhezhinski και τον Samuel Huntington και στα Βαλκάνια προβλέπουν τη δημιουργία της Μεγάλης Αλβανίας, όπως παρουσιάζεται σε ρωσικά δημοσιεύματα.
Οι Ρώσοι ειδικοί λένε ότι η δημιουργία της Μεγάλης Αλβανίας υποστηρίζεται από την Τουρκία, αλλά δεν εξηγούν τους λόγους τους οποίους έχει η Τουρκία με την ένωση των εδαφών στην Αλβανία.
Στην επικράτεια της Αλβανίας, σύμφωνα με τους Ρώσους εμπειρογνώμονες –συνεχίζει το δημοσίευμα- θα περιλαμβάνονται η ως έχει Αλβανία, το Κοσσυφοπέδιο, η Κοιλάδα του Πρέσεβο (νότια Σερβία) και το δυτικό μέρος του νοτιοσλαβικού κράτους-FYROM.
Επίσης, αναμένεται ότι η Βοσνία και Ερζεγοβίνη θα χωρισθούν σε δύο μέρη, το ένα θα ενταχθεί στη Σερβία και το άλλο στην Κροατία.
Σύμφωνα με την ανάλυση, η Ουγγαρία θα ανακτήσει τα πρώην εδάφη της από τη Ρουμανία και η Πολωνία θα αναγκασθεί να εγκαταλείψει ένα μέρος από την επικράτειά της , έπειτα από συμφωνία μεταξύ Γερμανίας-Ρωσίας.
Η Λευκορωσία αναμένεται να συγχωνευθεί με τη Ρωσία καθώς και ορισμένα τμήματα από τα κράτη της Βαλτικής και της Ουκρανίας.
Οι Ρώσοι προβλέπουν ότι το Βέλγιο θα διαλυθεί και ότι οι Φλαμανδοί θα ενωθούν με την Ολλανδία.
Εξελίξεις θα υπάρξουν και στην Ιταλία με το διαχωρισμό της σε βόρεια και νότια, επίσης η Σικελία και η Σαρδηνία θα κηρύξουν την ανεξαρτησία τους, γράφει η Lajmi.
--
The Hellenic Information Team
 © Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος Ἐχέδωρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.