Πέμπτη 25 Δεκεμβρίου 2014

ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΠΕΙΝΑ ΟΙ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΝΤΟΝΜΠΑΣ




Πορφύρης Δ Σταφυλά Π
παραμονή Χριστουγέννων 2014
Την ώρα που οι ευρωπαίοι ετοιμάζονται για το χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν και στρώνουν τα τραπέζια στο Ντομπάς οι ηλικιωμένοι πεθαίνουν από την κατοχή και την πείνα που τους επέβαλε η γερμανόπληκτη ΕΕ και οι φιλοναζί συνεργάτες της του Κιέβου…..Ανήμποροι λιώνουν στα κρεβάτια από αυτό το είδος θανάτου που ο Μέγας Βασίλειος παρουσιάζει ως το χειρότερο είδος θανάτου

« Λιμός ανθρωπίνων συμφορών υπάρχει το κεφάλαιον,πάντων θανάτων μοχθηρότερον τέλος ούτος. »
(Η πείνα είναι η πιο μεγάλη από τας συμφοράς των ανθρώπων και ο φοβερώτερος θάνατος από όλους τους θανάτους. )
« H σαρξ ως αράχνιον τοις οστέοις περίκειται »
(Η σάρκα κολλά ωσάν αράχνη εις τα κόκκαλα)
Eν λιμώ και αυχμώ
H Oυκρανία όχι μόνο επέβαλε οικονομικού τύπου γενοκτονία στη Λαική Δημοκρατία του Ντονέτσκ και σ΄ αυτή του Λουγκάνσκ αλλά η πείνα κυριαρχεί και στα εδάφη που « απελευθέρωσε» .Στο χωριό Marinka στην περιοχή του Donetsk που τώρα έχει τεθεί υπό τον έλεγχο των ουκρανικών δυνάμεων οι ηλικιωμένοι και oι άνεργοι πεθαίνουν από την πείνα.
Αυτή η πληροφορία μεταφέρεται από τον ουκρανό εθελοντή Mikhalyuk Maya που επισκέφθηκε την πόλη και που πιστοποίησε την τραγωδία αυτών των προσώπων.
Στο χωριό το σώμα των εθελοντών έδωσε ανθρωπιστική βοήθεια στους ηλικιωμένους και ενημερώθηκε για το πως αυτοί ζουν σε συνθήκες πολέμου. Ήταν ένα σοκ γι αυτούς τα όσα αντίκρυσαν.
«Στη Marinka που ελέγχεται από τον ουκρανικό στρατό οι γέροι πεθαίνουν από την πείνα. Μεταφέραμε τρόφιμα στα σπίτια.άνθρωποι μας πλησίαζαν στο δρόμο και με δάκρυα στα μάτια μας ζητούσαν βοήθεια.Εδώ δεν είναι μόνο οι ηλικιωμένοι που έχουν πρόβλημα.Σχεδόν κανείς δεν έχει δουλειά και δεν μπορούν να αγοράσουν τίποτα. Στην Ουκρανία το 2014 οι ηλικιωμένοι πεθαίνουν από την πείνα! «καταγγέλει ο Mikhalyuk. (antifashist.com 22.12.14)
Ο αυχμός (η ξηρασία) στην περίπτωση του Ντονμπάς είναι ο πόλεμος…..
dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.