Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014

ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΧΑΡΚΟΒΟ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ ΤΟΥ ΟΑΣΕ ΓΙΑ ΑΜΕΡΟΛΗΨΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΣΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ


ggujhgu
Δ Πορφύρης/Π Σταφυλά
Οι υποστηρικτές της Νέας Ρωσίας από το Χάρκοβο  εξουσιοδοτούν τον ακτιβιστή Ιgor Vasilief να κατηγορήσει  ευθέως στους εκπροσώπους του ΟΑΣΕ από το Κίεβο ότι υποβοηθούν τις μαζικές  δολοφονίες των αμάχων. Στη συνέχεια ο Ιgor συνελήφθη από την Ουκρανική Υπηρεσία Πληροφοριών (rusvesna).

hilkhikhi
«Έχετε την αποστροφή των κατοίκων της περιοχής του Χάρκοβο και όλων των νοτιοανατολικών περιοχών. Είμαστε εξοργισμένοι από την αδράνεια του ΟΑΣΕ, η πολιτική σας είναι δυο μέτρα και δυο σταθμά, λειτουργείτε με μια στοχευμένη αποσιώπηση της προφανούς αλήθειας της βίας που ασκείται κατά των αμάχων.
Δεν βλέπετε το αίμα, δεν ακούτε τη φωνή του λαού και ταυτόχρονα αναγνωρίζετε την παράνομη εξουσία στο Κίεβο. Στην πραγματικότητα,  είστε οι συνεργοί του ναζισμού που έχει εξαπλωθεί στην Ουκρανία.
Ελπίζαμε να δούμε στο πρόσωπό σας μια αντικειμενικότητα και μια αμεροληψία των Παρατηρητών, αλλά αντί αυτού είδαμε το ξεπούλημα και τις πολιτικές δεσμεύσεις της Οργάνωσής σας .
Για εμάς, κανείς σας δεν είναι επιθυμητός. Φύγετε από εδώ! «
jmhnjhnml
dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.