Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

Θανάσιμο αμάρτημα η ευχή για «Καλά Χριστούγεννα» προς τους Χριστιανούς!


Θανάσιμο αμάρτημα η ευχή για «Καλά Χριστούγεννα» προς τους Χριστιανούς!

Ισλαμική οργάνωση της Ινδονησίας απειλεί μέχρι και τον Πρόεδρο της χώρας να μην απευθύνει την ευχή προς τους Χριστιανούς!
Ισλαμική οργάνωση της Ινδονησίας προειδοποιεί τον Πρόεδρο της χώρας να μην σκεφτεί καν να απευθύνει την ευχή «Καλά Χριστούγεννα» λόγω την εορταστικής περιόδου που διανύουμε, διαφορετικά θα θεωρηθεί αποστάτης του ισλάμ που θα αξίζει την θανατική ποινή.
Σύμφωνα με την ισλαμική παράδοση απαγορεύεται δια ροπάλου στους μουσουλμάνους να δίνουν θετικές ευχές στους Χριστιανούς κατά την διάρκεια των θρησκευτικών γιορτών των τελευταίων!
Ο Micbachul Anama, πρόεδρος της οργάνωσης «Μέτωπο Ισλαμιστών Υπερασπιστών» (FPI) ζήτησε από τον Πρόεδρο της Ινδονησίας, Joko Widodo, να μην ευχηθεί «Καλά Χριστούγεννα» στους Χριστιανούς της χώρας, αλλιώς θα είναι προδότης της πίστης του. «Είναι χαράμ (αμαρτία για τους μουσουλμάνους) να ευχηθούν Καλά Χριστούγενννα, ακόμα κι αν αυτό έχει να κάνει με τον Πρόεδρο της χώρας», δήλωσε την περασμένη Πέμπτη ο ισλαμιστής Πρόεδρος της οργάνωσης FPI, για συνεχίσει προσθέτωντας: «Όταν ένας μουσουλμάνος λέει Καλά Χριστούγεννα, είναι σα να δίνει συγχαρητήρια στους Χριστιανούς για την γέννηση του Χριστού»!
Ο Micbachul Anama ισχυρίστηκε ακόμα ότι η ευχή για «Καλά Χριστούγεννα» έχει σοβαρές επιπτώσεις και στην πίστη των μουσουλμάνων, δηλώνοντας: «Στο ισλάμ διατυπώνεται ξεκάθαρα και απερίφραστα ότι ο Θεός ούτε μπορεί να γεννηθεί ούτε και να γεννήσει»!
Ε.Μ.
hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.