Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

Σερραίος κατά το ήμισυ είναι ο υποψήφιος ΠτΔ Σταύρος Δήμας ….»συντοπίτης» του Κ. Καραμανλή! (λέτε γιαυτό να τον πρότεινε;;;)



Σερραίος κατά το ήμισυ είναι ο υποψήφιος ΠτΔ Σταύρος Δήμας ….»συντοπίτης» του Κ. Καραμανλή!
[….λέτε γιαυτό να τον πρότεινε;;;;]
«Στας Σέρρας στας Σέρρας …
ικέτης στον Τάφο της Αμφίπολης» ….αυτό θα συμβούλευαν -επικοινωνιακά- αι «Πυθίαι» [κυρίαι Λίνα Μενδώνη και Άννα Παναγιωταρέα ….από το Μόντρεαλ**] τον Σερραίο(50%) υποψήφιο ΠτΤ κ. Σταύρο Δήμα!
Ίσως έτσι ….να άλλαζαν γνώμη οι 4 βουλευτές των Σερρών ….που τώρα είναι αρνητικοί !

[ ΑΝΑΓΝΏΣΤΗΣ ]
Σερραίος κατά το ήμισυ είναι ο υποψήφιος ΠτΔ Σταύρος Δήμας
Η μητέρα του είναι η Αντιγόνη Εμμανουηλίδου
11 Δεκέμβριος 2014
Γράφτηκε από τον/την ΕΦΗΜ. ΣΕΡΡΑΪΚΟΝ ΘΑΡΡΟΣ
Σερραίος κατά το ήμισυ είναι ο τέως υπουργός, τέως ευρωπαίος επίτροπος και προτεινόμενος από τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά για την θέση του προέδρου της Δημοκρατίας κ. Σταύρος Δήμας. Η μητέρα του Αντιγόνη Εμμανουηλίδου του Σταύρου και της Κυριακής είναι Σερραία.
Οι γονείς της καταγόταν από την Παλαιά Τυρολόη και με την ανταλλαγή των πληθυσμών μετά την μικρασιατική καταστροφή εγκαταστάθηκαν στην πόλη των Σερρών στην περιοχή Καλκάνι και συγκεκριμένα στην οδό Μπουμπουλίνας 12

2 σχόλια:

  1. Ωστε Σερραια λοιπον η κυρα Αντιγονη θερια της δημοσιογραφιας.Μα κι ο ιδιος ο Δημας εχει περασει απο Σερρες τουλαχιστον εννεα φορες τα τελευταια δεκαεπτα χρονια, φως φαναρι τι παιχνιδι παιχτηκε στην πλατη του λαου στην πιο κρισιμη στιγμη της ιστοριας του.Αμ το αλλο?Το Μπουμπουλινας δε σας βρωμαει Καραμανλικη προδοσια?Μα δεν υπαρχει σοβαρο εντυπο να μην το υπογραμμιζει.Ορθως του τα χωνετε.Φανταζομαι τι τρεξιμο ριξατε το 2007-8 και 2009.Δικαιωθηκατε ομως δε λεω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.