Τετάρτη, 31 Δεκεμβρίου 2014

Το λιοντάρι της Αιγύπτου και οι ύαινες των Αθηνών.
Πριν απο δυο εβδομάδες, στην Λιβύη που πλεον βρίσκεται στα χερια των ισλαμοφασιστών, δολοφονούνται ένα ζευγάρι Χριστιανών Αιγυπτίων και μετα απο φρικτά βασανιστήρια, η μικρή τους κόρη που είχε απαχθεί.
Αμέσως ο πρόεδρος της Αιγύπτου Σισι, διατάζει το υπουργειο εξωτερικών και άμυνας να στείλει κλιμάκιο στην φλεγόμενη Λιβυη. Παράλληλα, κινητοποιούνται οι πρεσβείες σε Λιβύη και Τυνησία, όπως και το προξενείο στο Τομπρουκ με μια και μόνη… εντολή:
Να φέρουν τις σορους όλης της οικογένειας πισω στην Αίγυπτο, εξουσιοδοτωντας τον επικεφαλής του κλιμακίου να απειλήσει ακομα και με στρατιωτική επέμβαση εαν οι Λίβυοι έφερναν αντισταση ή επιχειρούσαν να αλλοιώσουν στοιχεία.
Το αποτέλεσμα; Οι σοροί της δολοφονημένης οικογένειας, ήλθαν αεροπορικώς στο Κάιρο όπου τις υποδέχθηκε ο ίδιος ο υπουργος εξωτερικών και τις συνόδεψε στον τελικό προορισμό, στους συγγενείς τους.
Στην Ελλάδα, αυτή την στιγμή αγνοούνται 32 Έλληνες, ενώ ήδη μετρούμε δύο νεκρούς για τους οποίους δεν γνωρίζουμε που βρίσκονται οι σοροί τους.
34 Έλληνες, που επιβιβάστηκαν σε Ελληνικό λιμάνι, από Ελληνική εταιρεία, αλλά ανέλαβαν να τους σώσουν κάποιοι άλλοι.
Οι συγγενείς τους, αλλόφρονες, συνωστίζονται σε λιμάνια και αεροδρόμια, εκλιπαρωντας για μια ενημέρωση απο το ΕΛΛΗΝΙΚΟ κράτος.
Αντιθέτως, κάθονται και ξεροσταλιάζουν στο χιονόνερο, χωρίς ουδείς να ασχολείται.
Το λιοντάρι της Αιγύπτου και οι ύαινες των Αθηνών.
olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.