Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου 2014

Φανταστείτε αντίστοιχο άρθρο για την λευκή φυλή τι θα είχε προκαλέσει;;


Φανταστείτε αντίστοιχο άρθρο για την λευκή φυλή τι θα είχε προκαλέσει;;

«Γενετικά ανώτεροι οι μαύροι, γιατί το δέρμα τους μετατρέπει τα ηχητικά κύματα σε ενέργεια»!!
Υποστηρίζει άρθρο σε αφρο-αμερικάνικη ηλεκτρονική σελίδα που προφανώς δεν την λες και επιστημονική…

Η αφρο-αμερικανική ηλεκτρονική σελίδα «Atlanta Blackstar» φιλοξενεί άρθρο, σύμφωνα με το οποίο αποδεικνύεται η γενετική ανωτερότητα των Αφρο-αμερικάνων, απαριθμώντας τα «8 απίστευτα πράγματα σχετικά με τα μαύρα γονίδια που θα σας εκπλήξουν». Φανταστείτε για ένα λεπτό τώρα αντίστοιχο άρθρο για την λευκή φυλή τι επεισόδια και αναλύσεις επί αναλύσεων θα είχε προκαλέσει στα προοδευτικά ΜΜΕ σχετικά με τον ρατσισμό που επικρατεί στις ΗΠΑ και την φυλετική καταπίεση των μειονοτήτων από μέρους των υπέρμαχων της «λευκής ανωτερότητας»…
Συγκεκριμένα το άρθρο αναφέρει: «Πίσω στο 2008, μελέτη του Πανεπιστημίου Cornell αποκάλυψε ότι τα γονίδια των Ευρωπαίων έχουν μακράν περισσότερες επιζήμιες μεταλλάξεις από ότι τα αντίστοιχα γονίδια των ανθρώπων αφρικανικής καταγωγής. Αυτές οι επιβλαβείς μεταλλάξεις συνεχίζουν να εμφανίζονται και να ταλαιπωρούν το ευρωπαϊκό αίμα». Η διαδικτυακή σελίδα δεν αναφέρει, όμως, τους λόγους που αποδεικνύουν το συμπέρασμα της αφρικανικής ανωτερότητας έναντι της ευρωπαϊκής.
Φυσικά, στο άρθρο δεν θα μπορούσε να μην γίνεται αναφορά και στην φυσική δύναμη των ανθρώπων αφρικανικής καταγωγής και την αθλητική τους υπεροχή έναντι των λευκών. Ο συγγραφέας του άρθρου αναφέρει την κυριαρχία των Αφρικανών στον στίβο, υποστηρίζοντας ότι το μαύρο χρώμα του δέρματός τους τούς επιτρέπει να απορροφούν τα ηχητικά κύματα και να τα μετατρέπουν σε ενέργεια!
Ε.Μ.
hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.