Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

Παράνομη κρίθηκε η φάτνη σε πόλη της Φλόριντα των ΗΠΑ!


Παράνομη κρίθηκε η φάτνη σε πόλη της Φλόριντα των ΗΠΑ!

Άμεσα μεταφέρθηκε από το Δημαρχείο όπου βρισκόταν μετά από κινητοποίηση επαγγελματιών αντίχριστων!
Στην πόλη Jay της Φλόριντα η δημοτική αρχή απομάκρυνε την καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη φάτνη που βρισκόταν, όπως και κάθε χρόνο μπροστά από το Δημαρχειακό Μέγαρο, μετά από ερωτηματικά για την νομιμότητά της!
Η δημοτική αρχή της αμερικανικής πόλης είχε λάβει επιστολή διαμαρτυρίας από την ισχυρή αντι-Χριστιανική οργάνωση «Ελευθερία από τα Θρησκευτικά Θεμέλια», στην οποία αμφισβητούταν η νομιμότητα της φάτνης, αποκαλώντας την παράνομη!
Σύμφωνα με το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ η έκθεση της φάτνης είναι νόμιμη μόνο όταν κοντά στο σημείο όπου τοποθετείται υπάρχουν σύμβολα και από άλλες θρησκευτικές ομάδες!
Παράλληλα, η δημοτική αρχή της αμερικάνικης πόλης μετά την πίεση της αντι-Χριστιανικής σέχτας αποφάσισε να μην δώσει συνέχεια στα δικαστήρια, καθώς ο δικαστικός αγώνας θα στοίχιζε μέχρι και 100.000 δολάρια στον προϋπολογισμό της μικρής πόλης και «συμμορφώθηκε» με τις απαιτήσεις της οργάνωσης.
Παρόλη την υποταγή της μικρής κοινότητας του Jay, ομάδα ιδιωτών από τοπικούς εκκλησιαστικούς κύκλους παρέλαβε την φάτνη και την τοποθέτησε σε κεντρικό σημείο στην καρδιά της πόλης, με τον δήμαρχο Qualls να αναφέρει: «Η πλειοψηφία των δημοτών έδειξε μεγάλη κατανόηση σχετικά με τους λόγους που ωφείλαμε να μεταφέρουμε την φάτνη από το Δημαρχειακό Μέγαρο. Στην πραγματικότητα, τώρα που τοποθετήθηκε στο κέντρο της πόλης είναι πιο εμφανής στο κοινό από ότι ήταν πριν έξω από το Δημαρχείο».
Ε.Μ.
hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.