Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014

Υμνητής του George Soros o βουλευτής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Νάσος Αθανασίου. Έχουν ξεφύγει....μιας και η πατρίδα ανήκει στους δανειστές....τοκογλύφους!


Χειρότεροι οι Σαμαροβενιζέλοι, χείριστος ο ΣΥΡΙΖΑ… Υμνητής του George Soros o βουλευτής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Νάσος Αθανασίου

Antonis-Marios Papagiotis
771 followers · December 4 at 3:31pm · Edited ·
«Ο κ. George Soros έχει εξαιρετικούς επιστήμονες στο ίδρυμά του και με τις αναλύσεις του(ς) κατακεραυνώνουν τη Γερμανία για τη στάση της»,
δήλωσε μόλις σε νεκρό (και άσχετο) χρόνο ο Νάσος Αθανασίου, επιβεβαιώνοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ εν (κυβερνητική) ανάγκη και με το διάολο θα συμμαχήσει και φίλους του George A. Papandreou θα συμβουλευτεί και σε γεράκια θα δώσει σάρκα μας και νερό θα βάλει στο κρασί του και εντός και εκτός και επί ταυτά θα πολιτεύεται και με τον χωροφύλαξ και με τον αστυφύλαξ θα συστοιχίζεται και είναι γλυκιά, πολύ γλυκιά η πουτάνα η εξουσία.
‪#‎live #Kontra Channel
http://www.hellasforce.com/blog/chiroteri-samarovenizeli-chiristos-o-siriza-imnitis-tou-george-soros-o-vouleftis-tou-si-riz-nasos-athanasiou
perimajestic.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.