Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014

ΤΑ ΑΙΣΧΗ TOY ΓΕΥΜΑΤΟΣ «ΑΓΑΠΗΣ» ΤΩΝ ΒΛΑΧΟΔΗΜΑΡΧΩΝ –ΤΑΙΣΑΝ “ΛΑΣΠΗ” ΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ ΧΡΟΝΙΑΡΕΣ ΜΕΡΕΣ

makeleio465

ΣΟΒΑΡΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΡΟΥΣ
Ο ΛΑΘΡΟΚΑΜΙΝΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΣ ΠΑΧΑΤΟΥΡΙΔΗΣ- ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΟΚ
(ΦΩΤΟ Κ ΒΙΝΤΕΟ)

Παραμονές πρωτοχρονιάς… Και ενώ η έκπτωτη κυβέρνηση των προδοτών Σαμαρά – Βενιζέλου αγωνιούν, χιλιάδες συμπολίτες μας, στήνονται στο κρύο και στην ουρά, αγωνιώντας για το αν θα προλάβουν ένα πιάτο φαί…

Δυστυχώς
από την τελευταία φορά που το makeleio.gr έκανε ρεπορτάζ στο Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων (ΚΥΑΔΑ) στην οδό Πειραιώς και Σοφοκλέους, τα πράγματα έχουν αλλάξει… προς το χειρότερο!
makeleio472 makeleio473
Ο Δήμαρχος Καμίνης παρόλο που εκλέχθηκε ξανά στο τιμόνι του Δήμου Αθηναίων, φαίνεται να έχει εγκαταλείψει πλήρως τους άπορους συνανθρώπους μας, πετώντας τους σε ένα κλουβί, ένα πιάτο παγωμένο φαγητό και αφήνοντάς τους να τρώνε σαν τα σκυλιά στην μέση του δρόμου.
 Δεν τα λέμε εμείς, αλλά οι ίδιοι οι άνθρωποι που συναντήσαμε και οι τραγικές εικόνες που απαθανατίσαμε.
makeleio462makeleio463 makeleio464makeleio466
«ΜΑΣ ΤΑΙΖΟΥΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ»
Το μαγειρευμένο φαγητό έχει δώσει την θέση του σε συσκευασμένα πιάτα πρόχειρου και παγωμένου φαγητού κυρίως μακαρόνια ή ρύζι, τα οποία σερβίρονται με ένα κομμάτι ξερό ψωμί, χωρίς τυρί, χωρίς φρούτο, χωρίς λάδι ή οποιοδήποτε άλλο συνοδευτικό.
Αλήθεια τα χρήματα που προορίζονται για τις ευπαθείς ομάδες φτάνουν μόνο για μισό πιάτο φαγητό κύριε Καμίνη;
makeleio461makeleio471
ΓΕΥΜΑ… ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ
makeleio458
Ανήμερα των Χριστουγέννων περίπου 800 άνθρωποι έκαναν γιορτές με γαλοπούλα, σαλάτα μελομακάρονα και κουραμπιέδες και ένα εντυπωσιακό Χριστουγεννιάτικο δέντρο που στόλιζε την τεράστια αίθουσα στο κλειστό γυμναστήριο του Ρουφ.
Το γεύμα που προσφέρθηκε από το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του δήμου Αθηναίων (από το ίδιο που έγινε και το σημερινό ρεπορτάζ) ονομάστηκε γεύμα «αγάπης και ανθρωπιάς».
Εμείς θα το ονομάζαμε γεύμα υποκρισίας που γίνεται κάθε Πάσχα και Χριστούγεννα και καλύπτεται από τα ΜΜΕ δίνοντας την εντύπωση ότι οι άποροι της Αττικής χαίρουν σεβασμού και αγάπης και τις υπόλοιπες ημέρες του χρόνου.
 Η αλήθεια δυστυχώς έρχεται από τα στόματα των ίδιων στην κάμερα του makeleio.gr:

Πηγή
attikanea.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.