Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ 2 ΝΕΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ : ΣΕ ΥΠΕΡΑΓΟΡΑ ΕΒΡΑΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ 5 ΟΜΗΡΟΙ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ/


ΑΛΛΟΥ ΤΑ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΚΡΑΤΟΥΝ 1 ΟΜΗΡΟ
 ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ Η ΔΙΑΡΚΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ
«ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΣΑΝ ΜΑΡΤΥΡΕΣ» ΕΙΠΑΝ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΔΡΑΣΤΕΣ

Πορφύρης Δ Σταφυλά Π
Αυτά είναι τα 2 νέα άτομα που καταζητάει η γαλλική αστυνομία για την ομηρία 5 ατόμων.Toυλάχιτον 5 όμηροι κρατούνται από ένοπλο σε υπεραγορά -cacher-με εβραικά προιόντα που έχουν να κάνουν με την τήρηση νηστείας στον ιουδαισμό,Το αντίστοιχο των halal  επιτραπτών στο ισλάμ.
Ο δράστης του Montrouge όπου σκοτώθηκε μία αστυνομικός θεωρείται ότι εμπλέκεται στην ομηρία στην Porte de Vincennes.Υπάρχει τουλάχιστον 1 τραυματίας.Ο δράστης φέρει βαρύ οπλισμό.Υπεύθυνος σε ξενοδοχείο της περιοχής δήλωσε ότι άκουσε πολλά πυρά.Υπάρχει μια ομάδα τουλάχιστον 7 ατόμων του περιβάλλοντος των πρώτων δραστών στο Charlie Hebdo που έχει ενεργοποιηθεί και χτυπάει  στο Παρίσι σε πολλά διαφορετικά σημεία.
Σε άλλο σημείο η αντιτρομοκρατική ήρθε σε επαφή με τους τρομοκράτες τους αδερφούς  Kouachi που δήλωσαν ότι θέλουν να πεθάνουν ως μάρττυρες.
Μια επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη προς εξουδετέρωση των τρομοκρατών που χτύπησαν το «Charlie Hebdo». Βρίσκονται ταμπουρωμένοι σε τυπογραφείο που βρίσκεται στο Dammartin-en-Goële και κρατούν έναν όμηρο.

o περιφερειακός έκλεισε στο Porte de Vincennes












Le JDD@leJDD


Sky News@SkyNews

Ο εκπρόσωπος τύπου του υπουργείου εσωτερικών Pierre-Henry Brandet δήλωσε ότι οι αρχές είναι σχεδόν βέβαιες ότι τα αδέρφια Chérif και Saïd Kouachi που καταζητούνται για το πολύνεκρο μακελειό «Charlie Hebdo» την Τετάρτη εντοπίστηκαν σε μια εταιρεία της Dammartin-en-Goële στο Seine-et-Marne.
Ο υπουργός εσωτερικών Bernard Cazeneuve λίγα λεπτά νωρίτερα είχε επιβεβαιώση την τελευταία εξέλιξη περί εντοπισμού τους και την κράτηση ομήρου.Όλη η γύρω περιοχή είναι αποκλεισμένη και δεν διαφαίνεται καμιά δίοδος διαφυγής.Στον τύπο έχει απαγορευτεί η πρόσβαση και βρίσκεται σε απόσταση 1χλμ από τον τόπο που γίνεται η επιχείρηση. Ένας πελάτης του τυπογραφείου που επικοινώνησε με το France 24 αναφέρει: «Πρόκειται για μια οικογενειακή επιχείρηση.Υπάρχει ο πατέρας  Michel Catalano η σύντροφό του και ο γιος του καθώς και 2 υπάλληλοι.»Ο ίδιος ο πρόεδρος Ολάντ επιθεώρησε  την όλη επέμβαση από το «τμήμα επιχειρήσεων» του Υπουργείου Εσωτερικών .Πολλά σχολεί εκκενώθηκαν στη ζώνη  Dammartin ανακοίνωσε η Δημαρχεία.Στο μεταξύ έχει αποκαλυφθεί ότι ο ένας αστυνομικός που εκτελε΄στηκε εν ψυχρώ από τους δράστες έξω από τις εγκαταστάσεις του «Charlie Hebdo» ήταν μουσουλμάνος.(france 24)
Ο άνθρωπος που του έκλεψαν το αμάξι την Τετάρτη δήλωσε στο
στο RTL. «Ήταν ντυμένοι με παραστρατιωτική ενδυμασία και έιχαν όπλα στο χέρι.Ήταν πολύ ήρεμοι πολύ επαγγελματίες. Δεν έτρεξαν ποτέ και δεν σήκωσαν τον τόνο της φωνής. Έδιναν την εντύπωση ότι είναι σε αποστολή» καταθέτει ο οδηγός του la Clio. «Αν  τα ΜΜΕ σε ρωτήσουν εσύ να πεις ότι είναι η  al-Qaida Υεμένης. «
Στο France Info ένας έμπορος από τη ζώνη της Dammartin: «Δεν τους αναγνώρισα ήταν ντυμένοι σαν αστυνομικοί σε επιχείρηση με μαύρα,είχαν αλεξίσφαιρο γιλέκο και αυτόματο.Θα τους περνούσα για αστυνομικούς αν δεν μου έλεγαν ότι δεν σκοτώνουν πολίτες. Βαριά οπλισμένοι με καλάσνικοφ. «(le point.)Eλικόπτερα επιχειρούν πάνω από την επίμαχη περιοχή.
dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.