Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015

Η κόλαση της Βρετανίας: 24,043 βιασμοί και 500 χιλ. σεξουαλικά εγκλήματα το 2014. Ισλαμιστές η πλειοψηφία των βιαστών.




Δράστες στις περισσότερες περιπτώσεις, Βρετανοί πακιστανικής καταγωγης.
Πλειοψηφία των θυμάτων; Κορίτσια απο 12 εώς 18 ετων.
Υπήρχαν πόλεις οπως το Rotherham όπου 1400 παιδιά έπεσαν θύμα βιασμού απο συμμορίες Πακιστανών, αλλά οι αρχές έκαναν τα στραβά μάτια. Μέχρι που έσπασε το απόστημα. Η συγκλονιστική μαρτυρία μιας γυναίκας που επί χρονια……είχε δώσει στις αρχές στοιχεια για τους βιασμούς, αλλά αυτες δεν ασχολήθηκαν, συγκλόνισε την Βρετανια. Είχε δώσει μεχρι και διευθύνσεις.

Το προφίλ των δραστών όμως ειναι αυτο που πραγματικά αποκαλυπτει την αλήθεια:
Ο 61χρονος Shabir Ahmed, δούλευε ντελιβεράς για δυο εστιατόρια. Καταδικάστηκε για τον βιασμό 47 παιδιών και εφήβων, που έπεφταν στα χερια του ακομα και ζητώντας φαΐ κατα την διαρκεια της βάρδιας του.
Όταν επιτέλους καταδικάστηκε, απεκάλεσε τον δικαστή «μπάσταρδο ρατσιστή»!!! Ενώ για τα άτυχα κορίτσια δήλωσε πως «ηταν ανήθικες και άπιστες πορνες που τα ήθελαν»!
Θυμίζει την δηλωση του μουφτή στο Σίδνεϊ όταν αποκαλύφθηκε η μεγαλη σπείρα ισλαμιστών που διέπραξε μαζικούς βιασμούς. Από «άμβωνος» υπερασπίστηκε τα κτήνη λέγοντας: «Δεν φταίνε τα παιδιά μας, αλλά αυτές. Κυκλοφορούν χωρις να καλύπτουν το σώμα τους. Και κρέας να αφήσεις ξεσκέπαστο στον δρόμο, θα το φάνε οι γάτες»!!!
olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.