Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2015

Όργιο αποκαλύψεων: Ξετυλίγεται το κουβάρι της δολοφονίας του Γκιόλια και των 2 χρυσαυγιτών


dolofonies-600x224

Σε ραγδαίες εξελίξεις και ντόμινο συνταρακτικών αποκαλύψεων για μια σειρά σκοτεινών υποθέσεων οδηγεί η εξάρθρωση της μεγαλύτερης εγκληματικής οργάνωσης που έχει δράσει μέχρι σήμερα στην Ελλάδα με τη σύμπραξη ποινικών και τρομοκρατών.

Όλα ξεκίνησαν μετά τις αποκαλύψεις της διαβόητης πλέον Λίτσας, ξαδέλφη, δεξί χέρι και ταμίας της ομάδας του Παναγιώτη Βλαστού.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που
παρουσιάζει σήμερα το Πρώτο Θέμα, οι έρευνες ουσιαστικά ξεκινάνε τώρα καθώς το υλικό που συγκεντρώθηκε μόνο από τις 137 σελίδες της κατάθεσης της Λίτσας απαιτεί μέρες για να αποκωδικοποιηθεί, ενώ το σχεδιάγραμμα με τις διασυνδέσεις των 37 κατηγορούμενων καταλαμβάνει χώρο όσο δύο αίθουσες συσκέψεων.
Οι επιτελείς της ΕΛΑΣ εκφράζουν την αισιοδοξία τους και εκτιμούν ότι σύντομα θα είναι σε θέση να εξιχνιάσουν υποθέσεις που μέχρι τώρα και για πολλά χρόνια παρέμεναν στα συρτάρια. Όπως αποκαλύπτεται, σύμφωνα με την Αστυνομία, το μεγάλο αφεντικό είναι ο Παναγιώτης Βλαστός με στενούς συνεργάτες τους  βαρυποινίτες Γιάννη Σκαφτούρο και Βασίλη Στεφανάκο.
Οι αποκαλύψεις κυρίως προέρχονται από τις απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες και όπως σημειώνει το Πρώτο Θέμα, οι επιτελείς της ΕΛΑΣ πιστεύουν ότι είναι πολύ κοντά στην εξιχνίαση της δολοφονίας του Σωκράτη Γκιόλια, των δύο χρυσαυγιτών ενώ θα μπορέσουν να φτάσουν και στα χαμένα λύτρα της απαγωγής Παναγόπουλου.
Ήδη οι αρχές εξετάζουν με μεγάλη προσοχή συνομιλία του Παναγιώτη Βλαστού μέσα από τις φυλακές που κατέγραψε ο υπερκοριός της ΕΥΠ. Σε αυτή την συνομιλία στις 12Μαρτίου 2014,  Βλαστός συνομιλεί με φίλο του και αναφέρονται στην δολοφονία Γκιόλια που ανέλαβε η οργάνωση «Σέχτα Επαναστατών».
Ο συνομιλητής του Βλαστού συνδέει την δολοφονία αυτή με την πενταπλή δολοφονία στην Αγία Νάπα της Κύπρου και εκτός από τους καταδικασθέντες για την υπόθεση της Κύπρου αντιεξουσιαστές Τσεχιλίδη και Μαμακόπουλου (φέρονται να είναι οι εκτελεστές της Σέχτας Επαναστατών) γίνεται λόγος και για έναν Αλβανό με το όνομα Αιμίλιος ο οποίος «έχει κάνει όλη τη ζημιά»
Οι αρχές γνωρίζουν ότι πρόκειται για τον Εμίλ Πάπα που τον περασμένο Μάρτιο είχε εξετασθεί αλλά δεν βρέθηκαν στοιχεία εις βάρος του.

Όπως και να έχουν τα πράγματα όσο προχωρούν οι έρευνες τα στοιχεία που αποκαλύπτονται είναι συγκλονιστικά και οι Αρχές πιστεύουν ότι σύντομα θα έχουν αποτελέσματα τόσο για την δολοφονία Γκιόλια όσο και για τους Φουντούλη-Καπελώνη που δολοφονήθηκαν έξω από τα γραφεία της ΧΑ στο Νέο Ηράκλειο.

Πηγή
attikanea.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.