Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

ΠΟΡΟΣΕΝΚΟ:9000 ΡΩΣΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ



ΣΦΑΓΕΙΟ Η Gorlovka ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΟΛΤΟΣ ΤΟ KEΦΑΛΙ
Περισσότερο από 9000 ρώσοι στρατιώτες αναπτύχθηκαν στην Ανατολική Ουκρανία έδαφος αυτοανακηρυχθείσας Νέας Ρωσίας διαβεβαίωσε σήμερα ο Petro Porochenko.»Έχουμε περισσότερους από 9000 στρατιώτες της Ρωσικής Ομοσπονδίας στο έδαφος μας με περισσότερα από 500 τανκ,βαριά πυραυλικά συστήματα και οχήματα μεταφοράς προσωπικού» δήλωσε ο Ποροσένκο σε μια διάλεξη στο Παγκόσμιο Οικονομικό Forum στο Νταβός της Ελβετίας.  (Le figaro 21/1/15)(Για μια φορά πολύ θα ήθελα να πιστέψω τον Ποροσένκο.)

O Vladimir Putin  δεν θα πάρει «κανένα  κομμάτι της εδαφικής επικράτειας της Ουκρανίας » δήλωσε ο  Petro Porochenko στο Νταβός.Σε συνένετευξή του σήμερα στην ελβετική εφημερίδα Neue Zürcher Zeitung, Porochenko δήλωσε : «Δεν θα αφήσουμε καμία πιθανότητα στον Πούτιν να πάρει οποιοδήποτε κομμάτι της εδαφικής ακεραιότητας της Ουκρανίας».
Με πομπώδες ύφος υπογράμμισε  «η γραμμή του μετώπου για την υπεράσπιση της ελευθερίας και της δημοκρατίας είναι η Ουκρανία” δήλωσε ο φιλοναζιστής πρόεδρος που προήλθε από πολιτική ανωμαλία μετά τη στάση κατά Γιαννούκοβιτς. Ο χασάπης του Ντονμπάς που βομβαρδίζει με αεροπλάνα και πυραύλους πόλεις και χωριά , που με γενοκτονικά χαρακτηριστικά εθνοκάθαρσης εξολοθρεύει το ρωσογενή πληθυσμό ,που χρωστάει την εξουσία του στον Δεξιό Τομέα στην ΑΤΟ και τη φασιστική Αζόφ κομπάζει για τη δημοκρατία και την ελευθερία. « Η αρπαγή της Ουκρανίας » από την Ευρώπη  που επιχειρήθηκε με την βίαιη υπαγωγή της δια της ανατροπής νόμιμα εκλεγείσας κυβέρνησης με αφρικανικού τύπου ποδηγετούμενα από τους αποικιοκράτες κινήματα κατέληξε σε μπούμερανγκ μετά την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία.
Ο πολεμοχαρής παρανοικός κλώνος της πολιτικής σχιζοφρένειας της ΕΕ και του ΝΑΤΟ το ανδρείκελο των δυτικώνο Νετανιάχου της Ανατολικής Ευρώπης που σκοτώνει παιδιά στις αγκαλιές των μανάδων τους ο πυρπολητής των ορθόδοξων εκκλησιών ο πολεμοκάπηλος αναφέρει «Από τον Αύγουστο ως τον Ιαναουάριο δομήσαμε έναν δυνατό στρατό.Περισσσότερα από 1 000 τανκ και τεθωρακισμένα οχήματα παραδόθηκαν στο στράτευμα.Τον Ιούνιο δεν είχαμε στρατό.Τώρα έχουμε έναν στράτευμα».Η άμυνα στοιχίζει στην χρεωκοπημένη χώρα 6,5 εκατομύρια δολάρια και επαίρεται γι αυτό.Δήλωσε ακάθεκτος και ενώ τμήμα της πρώην ενωμένης Ουκρανίας έχει μεταβληθεί σε κρανίου τόπο από την βίαιη αλλαγή δόγματος δηλώνει ότι εμπιστεύεται την Ευρώπη.
 Στο μεταξύ το Κρεμλίνο κατηγόρησε το ΝΑΤΟ σήμερα ότι επέλεξε το δρόμο της σύγκρουσης δια στόματος Sergueï Lavrov.Eπικαλέστηκε την  ταχύτητα με την οποία η Συμμαχία πολεμάει τις σχέσεις με τη Ρωσία, το πάγωμα πολυάριθμων σχεδιασμών στο Συμβούλιο Ρωσίας ΝΑΤΟ.Ενώ μίλησε για ψυχρό πόλεμο μεταφέρει το RIA Novosti.
Ο Andrei Lysenko εκπρόσωπος του Υπ. Άμυνας της Ουκρανίας καταγγέλει ότι τελευταία 700 ρώσοι στρατιώτες πέρασαν τα σύνορα και μπήκαν στην Αν. Ουκρανία.Ήταν 2 τμήματα αποτελούμενα από 300 με 350 άνδρες έκαστο.Ο εκπρόσωπος τύπου του Υπ.Άμυνας της Ρωσάις Igor Konacenkov απέρριψε τις κατηγορίες ως αβάσιμες χθες Τρίτη μεταφέρει το AFP.
Σε σφαγείο μεταβλήθηκε η Gorlovka από τους Ουκρανούς. Πολίτες κονιορτοποιήθηκαν σε στάση λεωφορείου από οβίδες. Εξαφανίστηκε το πρόσωπο πολτός το κεφάλι αυτό είναι το πρόσωπο του φασισμού και της Ευρώπης του ανθρωπισμού.
ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΣΚΛΗΡΕΣ ΦΩΤΟ
10422313_918691681482842_8123280072349505456_n
dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.