Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015

Και που σαι ακόμα…Οι αγγλικές αρχές αναζητούν πολίτη, γιατί καταφέρθηκε κατά του ισλάμ μέσα σε λεωφορείο!


Και που σαι ακόμα…Οι αγγλικές αρχές αναζητούν πολίτη, γιατί καταφέρθηκε κατά του ισλάμ μέσα σε λεωφορείο!

Η Νέα Τάξη Πραγμάτων που ευεργετεί το ισλάμ συλλαμβάνει διαφωνούντες στη Δύση!
Σύμφωνα με τη νέα μορφή πολιτικής ορθότητας που επικρατεί στην Δύση ο πολυδιαφημιζόμενος μέχρι πρότινος «αντι-σημιτισμός» αντικαθιστάται από τον επικίνδυνο όρο «ισλαμοφοβία», και επομένως απαγορεύεται αυστηρώς κάθε αναφορά που μπορεί να θεωρηθεί προσβλητική προς τους πιστούς του προφήτη του ισλάμ.

Μέσα στο κλίμα της ευρωπαϊκής επιχορήγησης και προστασίας των ευαισθησιών των εξτρεμιστών του ισλάμ κάθε ένας που εκφράζει άποψη κατά της ισλαμικής παρουσίας στην Δύση σταμπάρεται απευθείας ως καταζητούμενος για «ακραία συμεριφορά». Έτσι και στην ισλαμοκρατούμενη Αγγλία του Κάμερον, οι αστυνομικές αρχές δημοσιοποίησαν φωτογραφία Άγγλου πολίτη, ο οποίος και αναζητείται, επειδή κριτίκαρε αρνητικά το ισλάμ μέσα σε λεωφορείο!
The-horrible-person-who-criticized-Islam-on-a-bus-240x300
Το περιστατικό χαρακτηρίστηκε ως «διατάραξη της δημόσιας τάξης» από την αστυνομία και έλαβε χώρα σε λεωφορείο που εκτελούσε το δρομολόγιο από το Halifax στην πόλη Bradford. Οι δε αστυνομικές αρχές έχουν κοινοποιήσει κάθε λεπτομέρεια σχετικά με το «ρατσιστικό» συμβάν από την ώρα και την ημερομηνία που έλαβε χώρα και τον αριθμό του λεωφορείου μέχρι την εμφάνιση του καταζητούμενου και τα ρούχα που φορούσε, αναφέροντας και την παραμικρή λεπτομέρεια (αναφέρεται επί λέξει ότι ο δράστης φορούσε μαύρο μπουφάν που μπορεί να έχει και λίγο κόκκινο ανά σημεία!) προκειμένω να ταυτοποιήσουν τον κακούργο (!) και οδηγηθούν στην σύλληψή του.
Ε.Μ.
hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.