Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015

ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ;


20160
Η ρωσική αντιπροσωπεία θα αποχωρήσει από την κοινοβουλευτική σύνοδο του Συμβουλίου της Ευρώπης , εάν οι αντιρωσικές κυρώσεις  ανανεωθούν. Αυτό δήλωσε σήμερα ο Πρόεδρος της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων της Δούμα, Alexeï Pouchkov. (Στρασβούργο, ria novosti)

«Προς στιγμή, η Ρωσία δεν επιθυμεί να εγκαταλείψει την σύνοδο της Κοινοβουλευτικής Ολομέλειας του Συμβουλίου της Ευρώπης, αλλά θα αντιδράσουμε ανάλογα στις αποφάσεις που θα ληφθούν. Αυτό σημαίνει ότι εάν νέες κυρώσεις ανακοινωθούν στην αντιπροσωπεία μας, θα φύγουμε. Εάν δεν υιοθετηθούν οι κυρώσεις, θα παραμείνουμε».
Από τον Απρίλιο του 2014, αφαιρέθηκε από τη Ρωσία το δικαίωμα ψήφου στις Συνόδους του Συμβουλίου, το δικαίωμα προεδρίας και το δικαίωμα συμμετοχής στις αποστολές επιτήρησης μέχρι τον Ιανουάριο του 2015, λόγω τηςπροσάρτησης της Κριμαίας. 
dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.