Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

ΜΜΕ: Το σύγχρονο «παρακράτος»…η ομερτά! Οι δημοσιογράφοι είναι συνένοχοι στο έγκλημα........


ΜΜΕ: Το σύγχρονο «παρακράτος»…η ομερτά! Οι δημοσιογράφοι είναι συνένοχοι στο έγκλημα........Αυτά τα σκουπίδια —χωρίς εισαγωγικά— της κοινωνίας είναι που πρόδωσαν τους Έλληνες. Αυτοί ανέλαβαν να εμφανίζουν σαν περίπου "γραφικούς" όλους όσους είχαν διαφορετική άποψη περί ΔΝΤ ...
 Γι' αυτόν τον λόγο προσπάθησαν απροκάλυπτα να κάνουν πλύση εγκεφάλου στον ελληνικό λαό. Να το παρουσιάσουν περίπου σαν μονόδρομο. Γι' αυτόν τον λόγο ανάγκασαν όλα τα κανάλια να συντονιστούν στην προπαγάνδα. Τα δικά τους κανάλια έδιναν τον ρυθμό και όλα τα υπόλοιπα ακολουθούσαν.

Αναγκαστικά… γιατί εκβιάζονταν από το παρακράτος της διαπλοκής. Το κανάλι του Κουρή, το οποίο εκβιαζόταν για τα πλαστά τιμολόγια. Το κανάλι του Κυριακού, το οποίο εκβιαζόταν για τα ελλείμματα στον Πανελλήνιο και τους λιμενοβραχίονες της βίλας του.
Οι πάντες ακολουθούσαν το κανάλι των Μπομπολαίων, των Βαρδινογιαννέων και των Λαμπράκηδων. Το "Megalo" κανάλι της διαπλοκής. Το κεντρικό κανάλι του παρακράτους. Όλοι οι πονηροί επί του έργου. Αυτοί, οι οποίοι δήθεν υποστήριξαν τον Βενιζέλο και "έχασαν" από τον Γιωργάκη, ανέλαβαν στη συνέχεια να κάνουν την "αγιογραφία" του. Ανέλαβαν να προβάλουν το διεθνές του "προφίλ". Η Τρέμη του Κοσκωτά. Ο Πρετεντέρης του Συγκροτήματος. Ο Καψής και ο Στραβελάκης ως συμμαθητές του Τζίγγερ στο Κολέγιο. Ο Τσίμας, του οποίου του άρεσε να ταξιδεύει με έξοδα της Siemens. Αυτοί ανέλαβαν έναν άνευ προηγουμένου "βομβαρδισμό" του ελληνικού λαού με ψέματα.

Αυτοί ανέλαβαν να κάνουν το casting των προσώπων, τα οποία θα έμπαιναν στα σπίτια των πολιτών, για να τους πείσουν για τον "μονόδρομο" του ΔΝΤ. Αυτοί ανέλαβαν να εμφανίζουν σαν περίπου "γραφικούς" όλους όσους είχαν διαφορετική άποψη περί ΔΝΤ. Όλους όσους έβγαιναν και κατάγγελλαν αυτήν την πράξη εθνικής υποταγής.
 Τους παρουσίαζαν σαν τρελούς, οι οποίοι αρνούνταν την "πραγματικότητα" του ΔΝΤ. Τους παρουσίαζαν όμως και δεν τους καλούσαν. Αυτό είναι και το νέο ρεκόρ τους. Στο μεγαλύτερο πρόβλημα, που αντιμετώπισε ποτέ η χώρα, ΔΕΝ ΚΑΛΕΣΑΝ ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ ΑΠΟΨΗΣ. Όταν δεν καλούσαν κάποιον από τους Γκέμπελς της κυβέρνησης, καλούσαν πολύ συγκεκριμένους "αντιπάλους" της. Όταν δεν καλούσαν τη Ντόρα, καλούσαν τον Καρατζαφέρη και το αντίστροφο.
Η επιχείρηση “πλύση εγκεφάλου” ήταν πρωτοφανούς εντάσεως. Χρησιμοποίησαν όλα τα μέσα και όλες τις μεθόδους. Όπου δεν μπορούσαν να "πληγώσουν" τους Έλληνες, προσπαθούσαν να τους "αρρωστήσουν". Όπου δεν έπιανε το "ξίφος" της παραπληροφόρησής τους, έριχναν παθογόνους "ιούς" της αποχαύνωσης. Όταν το Mega τρομοκρατούσε τον κόσμο με τη χρεοκοπία, τα άλλα "αδελφά" κανάλια της διαπλοκής επιχειρούσαν να τον αποχαυνώσουν. Οι πάντες έπαιζαν στο ίδιο έργο, αλλά με ρόλους διαφορετικούς

 Όταν στο Mega μάς "μάλωνε" η Τρέμη, το άλλο κανάλι των Βαρδινογιάννηδων έδειχνε σε καθημερινή βάση τον κώλο της Τζούλιας. Το κανάλι των Βαρδινογιάννηδων, το οποίο διευθύνεται από τον Εβραίο Κάρολο Αλκαλάι. Όποιος δεν πείθονταν από την Τρέμη, έπρεπε ν' αποχαυνώνεται από τη Τζούλια. Τυχαίο;
Ας ψάξει κάποιος να δει τις ημερομηνίες που έγιναν όλα αυτά τα πράγματα και θα διαπιστώσει μερικές πραγματικά "σατανικές" συμπτώσεις. Η πρώτη τσόντα της μεταπολίτευσης με "επώνυμη" Ελληνίδα —εντελώς "συμπτωματικά"— βγήκε στη δημοσιότητα την ημέρα της ανακοίνωσης της εισόδου μας στο ΔΝΤ. Την ώρα που ο Παπανδρέου "ξεβράκωνε" την Ελλάδα από το Καστελόριζο, οι Έλληνες δεν έβλεπαν τον "κώλο" της, αλλά έβλεπαν τον κώλο της Τζούλιας. Την ώρα που οι Έλληνες έπρεπε να ψάχνουν να βρουν τι συμβαίνει, κάποιος τους απέσπασε την προσοχή, δείχνοντάς τους έναν "κώλο". Ας ψάξει κάποιος να βρει τους χρηματοδότες του Σηρινάκη. Ας ψάξει να βρει αν υπάρχουν "δίαυλοι" συμφερόντων μεταξύ της βαρδινογιάννικης Audio Visual και τις πορνοεταιρείας Sirina. Γιατί έχουμε την υποψία ότι μπορεί τα ευρώ, που πήρε η Τζούλια, "μυρίζουν" πετρέλαιο Κορίνθου και λίγο ζωνιανό χασίς;
Κατάλαβε ο αναγνώστης τι ακριβώς έγινε; Οι διεθνείς τοκογλύφοι και οι τοπικοί μεγιστανοχαφιέδες τους έβλεπαν τη δική τους καταστροφή να έρχεται από μια ενδεχόμενη αδυναμία της Ελλάδας να τους πληρώσει τις κλεψιές και τις τοκογλυφίες. Οι τοκογλύφοι ήθελαν άμεσα τα χρήματά τους και μόνον ο Γιωργάκης μπορούσε να τους τα υποσχεθεί, σε περίπτωση που θα καταλάμβανε την εξουσία. Αμοιβή του η εξουσία —και τα δωρεάν ταξίδια—, αλλά αμοιβή της οικογένειας —που έβλεπε το μέλλον της στην Ελλάδα να τελειώνει— ήταν τα ποσοστά από το ελληνικό δημόσιο χρέος. Είναι βέβαιο ότι η οικογένεια παίρνει ποσοστά από τα τεράστια ποσά που πληρώνει το ελληνικό κράτος στους τοκογλύφους. 

Με βάση τις τιμές της πιάτσας υπολογίζουμε ότι η "μπάζα" της οικογένειας θα υπερβεί τα 2,5 δις ευρώ. Λίγο πιο πάνω από τις εισπράξεις των βιβλίων του μέγα συγγραφέα Νίκου Παπανδρέου.
Τα υπόλοιπα είναι γνωστά. Με ευθύνη της κυβέρνησης —και άρα του προδότη Γιώργου— δημιουργήθηκε τεχνητή κρίση δανεισμού της χώρας και βρεθήκαμε κάτω από τη "μπότα" του ΔΝΤ. Με "άλλοθι" την αποφυγή της χρεοκοπίας βγήκε στο "σφυρί" ολόκληρη η χώρα. Μιλάμε για "άλλοθι" και όχι για πραγματικότητα, γιατί ό,τι λένε οι υποστηρικτές του ΔΝΤ είναι ψέμα. Τόσο οι ΠΑΣΟΚΟΙ υπουργοί του παπανδρεϊσμού όσο και τα "εξαπτέρυγά" τους τύπου Μπακογιάννη και Καρατζαφέρη. 
Όλοι αυτοί απλά τρομοκρατούν τον λαό, γιατί αυτό τους επέβαλαν να κάνουν τα αφεντικά τους. Όλοι μιλάνε για μισθούς και συντάξεις, που δεν θα καταβάλλονταν, αν δεν παίρναμε τα χρήματα του ΔΝΤ, γνωρίζοντας ότι αυτό είναι ψέμα. Τεράστιο ψέμα. Γιατί; Γιατί κανένας μισθός και καμία σύνταξη δεν δίνεται εξαιτίας αυτών των χρημάτων.

Με χρήματα των Ελλήνων πληρώνονται τα πάντα και γι' αυτόν τον λόγο άλλωστε υπάρχουν οι μειώσεις. Οι μειώσεις των μισθών και των συντάξεων ήταν το κόστος της "χρεοκοπίας", που για τον λαό ήταν αναπόφευκτη. Αν παίρναμε τα χρήματα που ισχυρίζονται όλοι αυτοί ότι παίρνουμε, δεν θα είχαμε μειώσεις, γιατί τα πάντα θα γέμιζαν με φρέσκο ΔΝΤήσιο χρήμα. Αυτό όμως δεν συμβαίνει. 
Στην πραγματικότητα τα χρήματα, τα οποία  παίρνουμε από το ΔΝΤ, δεν περνάνε ούτε "ξυστά" από την Ελλάδα. Βγαίνουν από τα ταμεία του ΔΝΤ και μπαίνουν κατ’ ευθείαν στους τραπεζικούς λογαριασμούς των τοκογλύφων. Από τα χρήματα του ΔΝΤ πληρώνεται ο Σόρος, ο Μπάφετ ή ο Μπόμπολας με τον Βαρδινογιάννη και όσοι έχουν ελληνικά ομόλογα στην κατοχή τους, αλλά όχι ο Έλληνας υπάλληλος ή συνταξιούχος. Ούτε ένα ευρώ από το ΔΝΤ δεν έχει μπει στα ταμεία των Ελλήνων.
Ψεύτες είναι όλοι τους. Όποιος το αμφισβητεί αυτό, ας μας αποδείξει την αλήθεια των ισχυρισμών του.
Αεροδρόμια, λιμάνια, οδικά δίκτυα έχουν παραδοθεί σε ξένους. Οι αρχαιολογικοί χώροι θα μετατραπούν σε ιδιωτικές Disney Land. Η Αγροτική Τράπεζα και ένα τεράστιο ποσοστό της ελληνικής αγροτικής γης θα πουληθεί για ψίχουλα σε ξένους. Η αγορά έτσι κι αλλιώς έχει παραδοθεί άνευ όρων στις πολυεθνικές και τα καρτέλ.
 Ό,τι δεν θα τολμούσε να κάνει ο πιο αδίστακτος δωσίλογος της κατοχής με την ασφάλεια της κουκούλας, το κάνει ο ΓΑΠας με την "κουκούλα" της βλακόφατσάς του, καθιστώντας την ως τη μάσκα της απόλυτης μεταμφίεσης. Μιλάμε για έναν ολέθριο "τζόκερ", ο οποίος εκμεταλλεύεται τη χασικλίδικη παραμόρφωσή του, η οποία μοιάζει με "χαμόγελο"............
http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/09/blog-post_29.html
Μετά τον Σαμαρά περιμένουμε Τσίπρα....τον Τσίπρα του Παπανδρέου και του Καραμανλή....


Περαστικά μας...
perimajestic.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.