Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

Κυβέρνηση «Τορναδορων» ΕΣΠΕΙΡΑΝ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ! Που ειναι ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου;




ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ!
Απελπισμένοι άνθρωποι τηλεφωνούν σε εκπομπές και σε γνωστούς ρωτώντας «εαν θα πρεπει να πάρουν γάλα για τα παιδιά τους» ή εαν θα πρεπει να βγάλουν τα λεφτά τους απο τις τράπεζες!

Όχι, δεν φταίνε οι πολίτες. Αλλά οι βιαστές της δημοκρατίας! Αυτοί που εκμεταλλεύονται τις δημόσιες συχνότητες που τους έχει εξασφαλίσει η δημοκρατία για να διαδίδουν ψεύδη. Αυτοί που εκμεταλλεύονται την βουλευτική τους ασυλία για να σπέρνουν τον τρόμο!
Στόχος; Να υποχρεωθεί ο ΣΥΡΙΖΑ σε μια συγκυβερνηση με Ποτάμι ή Παπανδρέου για να κανει κωλοτούμπα και να μείνουν οι εγκληματιες ατιμώρητοι!
Ο Έλληνας πρέπει να θυμηθεί πως οι κατακτητές ποτέ δε υποχώρησαν από μόνοι τους. Πρέπει να τους διώξει ο λαός. Γι’ αυτό την Κυριακή ας αποδείξουμε οτι είμαστε αντάξιοι των προγόνων μας. Που δεν φοβήθηκαν, δεν γονάτισαν. Ας εγγυηθούμε πως θα στείλουμε στην βουλή αυτους που πραγματικά θα οδηγήσουν τους εθνοκτόνους στο Γουδή.


Κυβέρνηση «Τορναδορων»


Θυμάστε τις χρυσές εποχές του Παπανδρέου, όταν η Ελλάδα έπρεπε να μετατραπεί σε failed state για να δεθεί χειροποδαρα στο άρμα του ΔΝΤ, το περιβόητο email σύμφωνα με το οποίο η Ελλάδα θα χρεοκοπούσε «μέσα στο Σαββατοκύριακο»; Και έτρεχε ο κόσμος να σηκώσει τα λεφτά του από τις τράπεζες για να τα σώσει.
Τότε, μετά την σφοδρή αντίδραση ακομα και του ίδιου του Σαμαρά που μιλούσε για εκβιασμό και ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΕΣ μεθοδεύσεις, η κυβερνηση του Παπανδρέου έκανε «έρευνα» και κατέληξε σε κάποιον «τορναδόρο» απο την Κρητη!! Ενώ βέβαια πισω απο την τρομοκρατία ηταν το παρακράτος Παπανδρέου.
Φυσικά από τότε, πέρασαν 200 Σαββατοκύριακα και η δραχμή δε ήλθε.
Τώρα, λίγα εικοσιτετράωρα πριν τις εκλογές, ένας εσμός βουλευτών, παραδημοσιογράφων και άλλων λειτουργών της δημοκρατίας, έχουν μετατραπεί σε «τορναδορους» χωρις κουκούλα. Κάνοντας ακριβως το έγκλημα του δηθεν «τορναδόρου».
Η εισαγγελία του Αρείου Πάγου δυστυχώς ακόμα δεν εχει παρέμβει για να σταματήσει αυτο το έγκλημα που συνιστά αλλοίωση του πολιτευματος.
Ας ελπίσουμε οτι η επόμενη κυβέρνηση θα ειναι πραγματικά δημοκρατική και θα τιμωρήσει βαρύτατα αυτους που σημερα ασελγούν στην δημοκρατία.

olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.