Σελίδες

Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

Στο πλευρό των μουσουλμάνων δήλωσε ότι βρίσκεται ο Ομπάμα από τον Λευκό Οίκο!


Στο πλευρό των μουσουλμάνων δήλωσε ότι βρίσκεται ο Ομπάμα από τον Λευκό Οίκο!

Για την ασφάλεια των ΗΠΑ και γιατί αυτό είναι το σωστό, όπως συμπλήρωσε!
Στην ομιλία του στον Λευκό Οίκο ο Αμερικάνος Πρόεδρος Ομπάμα δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στους προστατευόμενούς του, μουσουλμάνους των ΗΠΑ. Στο μήνυμα του, μέσω του οποίου παραχώρησε πλήρη κάλυψη στα ισλαμικά εγκλήματα που συμβαίνουν παγκοσμίως, ανέφερε: «Ως Αμερικάνοι σεβόμαστε την ανθρώπινη αξιοπρέπεια, ακόμα κι όταν απειλούμαστε, και γι’ αυτό έχω απαγορεύσει τα βασανιστήρια και έχω εργαστεί για να διασφαλίσω ότι η χρήση των νέων τεχνολογικών μέσων, όπως οι drones, είναι περιορισμένη.

Γι΄αυτό μπορούμε να καταγγέλουμε τον αξιοθρήνητο αντι-σημιτισμό που αναδύεται ξανά σε ορισμένα μέρη του κόσμου. Γι’ αυτό εξακολουθούμε να απορρίπτουμε τα προσβλητικά στερότυπα για τους μουσουλμάνους, με την μεγάλη πλειοψηφία τους να συμφωνεί με την ειρηνική προσέγγιση. Γι’ αυτό υπερασπιζόμαστε την ελευθερία του λόγου, συνηγορούμε υπέρ των πολιτικών κρατουμένων και καταδικάζουμε τις διώξεις γυναικών, θρησκευτικών μειονοτήτων, ή ανθρώπων που είναι ομοφυλόφιλοι. Κάνουμε όλα αυτά τα πράγματα, όχι μόνο γιατί είναι σωστά, αλλά και γιατί μας καθιστούν περισσότερο ασφαλείς»!
Όταν ο Πρόεδρος Ομπάμα αναφέρεται σε «προσβλητικά στερεότυπα των μουσουλμάνων» εννοεί την ιδεολογία της τζιχάντ και την θανάτωση των απίστων που προβλέπεται από το επίσημο ιερό βιβλίο των μουσουλμάνων, κοράνι, και όχι κάποιο παράπλευρο «εξτρεμιστικό» κείμενο. Ο ίδιος, πάντως, συνεχίζει να απαγορεύει στις αμερικανικές υπηρεσίες να κάνουν λόγο για «ισλαμική τρομοκρατία», καθώς και να εμποδίζει κάθε προσπάθεια έρευνας και κατανόησης των κίνητρων των ισλαμιστών από τις αρμόδιες αρχές.
Ε.Μ.
hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.