Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

Η ανάρτηση δεν είναι για καρδιακούς...





Η απόφαση του Άρειου Πάγου για την υπόθεση Πεπόνη – Μουζακίτη
Δεν υπάρχει ποινικώς αξιόλογη παρέμβαση στο έργο των οικονομικών εισαγγελέων, σύμφωνα με το πόρισμα του Άρειου Πάγου.

Η αίτηση των δύο οικονομικών εισαγγελέων Γρηγόρη Πεπόνη και Σπυρίδωνος Μουζακίτη να παραιτηθούν από τα καθήκοντα τους, αποτελεί αυθόρμητη εκδήλωση της έντονης δυσαρέσκειας τους από τη μελετώμενη νομοθετική κατάργηση τους, είναι απότοκη της επαινετής ευαισθησίας τους στην προσήλωση τους στην εκτέλεση των καθηκόντων τους και δεν προέκυψε ότι επιχειρήθηκε καμία ποινικώς αξιόλογη ή, καθ’ οιονδήποτε τρόπο, υπηρεσιακά επιλήψιμη σε αυτούς παρέμβαση στο έργο τους.
Αυτό αναφέρεται συμπερασματικά στα υπομνήματα των δύο αντεισαγγελέων του Αρείου Πάγου,Φώτη Μακρή και Νικόλαου Παντελή, μετά τη διενέργεια διοικητικής και νομικής αξιολόγησης των καταγγελιών των δύο οικονομικών εισαγγελέων........
Ήταν η εποχή που 2 εισαγγελείς μόνοι τους πάλευαν με τους μνημονιακούς...με τους εθνομηδενιστές...
Ιανουαρίου 7, 2015


Και ο ε.α αντιεισαγγελέας Φώτης Μακρής υποψήφιος με τους Ανεξάρτητους Έλληνες.........
perimajestic.blogspot.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.