Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

Ανέκδοτο ελληνικού πολιτικόυ βόθρου οι παρακολουθήσεις;




Δολοπλοκίες, ημίγυμνες υποψήφιες, μηνύματα μίσους και αλληλοσπαραγμού και τώρα, μυστικές υπηρεσίες και παρακολουθήσεις, έρχονται να συμπληρώσουν το κακογραμμένο σενάριο των επικείμενων ελληνικών βουλευτικών εκλογών.
Για όσους δεν έχουν καταλάβει ακόμη, κι επειδή οι πρόθυμοι να μας ξανασώσουν δεν έχουν καμία απολύτως διάθεση να συζητήσουν για το δια ταύτα, δηλαδή τις προγραμματικές τους θέσεις για να αντιστραφεί η καταστροφική επέλαση των μνημονίων και των επικυρίαρχων δυνάμεων,ακολουθείται πλέον και η ευφάνταστη οδός του μυστηρίου του κόσμου των μυστικών υπηρεσιών και ενδεχομένως να τεθούν σκληρές «λύσεις» που θα εμπεριέχουν και παράπλευρες απώλειες.

Σε αυτό το σκηνικό του πολιτικού βόθρου, λοιπόν, κάποιοι «ευφυείς» αποφάσισαν να εισάγουν και την «κλασική συνταγή» των μυστικών υπηρεσιών και δη των παρακολουθήσεων πολιτικών προσώπων, χωρίς να προσδιορίζεται ποιος παρακολουθεί και γιατί…!
Εάν υποθέσουμε πως ξένες μυστικές υπηρεσίες (και χώρες) αποφάσισαν να παρακολουθήσουν ελληνικά πολιτικά κόμματα, θα πρέπει αυτόματα να υποθέσουμε πως αυτές οι ξένες μυστικές υπηρεσίες δεν έχουν ιδέα για το τι συμβαίνει μέσα στα υπό παρακολούθηση κόμματα…
Κάτι τέτοιο, όμως, δεν συμβαίνει, αφού είναι γνωστό τοις πάσι πως εδώ και πολλά χρόνια έχουν ήδη κατορθώσει να παρεισφρήσουν, ποικιλοτρόπως, όλοι εκείνοι που ενδιαφέρονται να ελέγχουν τον πολιτικό βίο της Ελλάδας.
ΔΕΙΤΕ ΤΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΣΤΗΝ ΠΗΓΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:http://kostasxan.blogspot.gr/2015/01/blog-post_380.html?m=1
defence-point.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.