Σελίδες

Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015

«Κερατάς & δαρμένος»… που λένε, Ισλάμ υπό διωγμό;




Μια θέση που αναμεταδίδεται συνεχώς από όλα, σχεδόν, τα ΜΜΕ στον κόσμο, τα οποία, με αφορμή την πολύνεκρη επίθεση στο Παρίσι, αναρωτιούνται: «Θα προκαλέσουν τα γεγονότα του Παρισιού ένα αντιμουσουλμανικό κύμα; …ένα κύμα ισλαμοφοβίας;», καταλήγοντας στο συμπέρασμα πως «οι μουσουλμάνοι είναι οι πλέον διωκόμενοι στον κόσμο». Μέχρι στιγμή καμία ισλαμοφοβική έκρηξη δεν έχει συμβεί.
Του Lawrence A. Franklin

ΤΙΤΛΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΟΣ: «Paris: Grand Mosque Open, Grand Synagogue Closed», 11 Ιανουαρίου 2015
ΠΗΓΗ: http://www.gatestoneinstitute.org/
Αυτό όμως που τα ΜΜΕ δεν μετέδωσαν, ήταν το πόσο γρήγορα η επίθεση στο Charlie Hebdo, εξελίχθηκε σε ένα μίνι αντιεβραϊκό πογκρόμ, στην καρδιά του Παρισιού. Ποια σχέση είχαν, αλήθεια, οι τέσσερεις εβραϊκής καταγωγής Γάλλοι που δολοφονήθηκαν στο παντοπωλείο, με τα προσβλητικά σκίτσα για τον Μωάμεθ που δημοσίευσε το σατυρικό περιοδικό; Καμία. Κι όμως, η επίθεση στο εβραϊκό παντοπωλείο έχει σε πολλά να κάνει με την πραγματική φύση του εξτρεμιστικού Ισλάμ.
Αν τα σκίτσα του περιοδικού προσέβαλαν κάποιους από τους «πραγματικούς πιστούς», φαίνεται πως τους προσβάλει και η απλή φυσική παρουσία των Εβραίων. Το ίδιο όμως τους προσβάλει και η παρουσία των χριστιανών, των Γιαζιντί, των βουδιστών, των ινδουιστών, καθενός που είναι «άπιστος», αλλά και των μουσουλμάνων που δεν είναι αρκετά «πιστοί», αποδεικνύουν οι σφαγές που σημειώνονται από την Ασία, μέχρι την Αφρική, αλλά και η δολοφονία του μουσουλμάνου Γάλλου αστυνομικού.
Αντιδρώντας στην τρομοκρατική επίθεση οι συναγωγές του Παρισιού έμειναν κλειστές το περασμένο Σάββατο. Ωστόσο, τα τζαμιά των «πλέον διωκόμενων στον κόσμο», λειτούργησαν κανονικά την Παρασκευή. Μάλιστα μουσουλμάνοι, στην περιοχή Τραπέ, του Παρισιού, εξαπέλυσαν επιθέσεις εναντίον εβραϊκών «στόχων» στην περιοχή, γεγονός που αποσιωπήθηκε παντελώς από τα ΜΜΕ.
defence-point.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.