Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΑΠΟ ΤΗ ΝΟΣΗΛΕΙΑ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ



Στην Urfa της Τουρκίας τα μέλη της ISIS Μωάμεθ Kerduş και Muhanna Bedîncan μεταφέρθηκαν για νοσηλεία στο νοσοκομείο M.Akif Inan, δωμάτιο 723 . Παρελήφθησαν από την πρώτη γραμμή μάχης στο Κομπάνι και οδηγήθηκαν στην Τουρκία υπό τη συνοδεία της τουρκικής αστυνομίας

TUR
Στο νοσοκομείο, στη μονάδα εντατικής θεραπείας του συντρόφου τους από την εγκληματική ισλαμιστική οργάνωση, ο Ammar Alo, πέθανε τελικά αφού είχε υποστεί βαρύτατο τραυματισμό από τις κουρδικές δυνάμεις  YPG. Ενώ υπόλοιπα  μέλη της ISIS είναι υπό θεραπεία, η αστυνομία μέσα και γύρω από το νοσοκομείο έχει θεσπίσει επείγοντα μέτρα προστασίας.
TURQI
turqiya
dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.