Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

Άθλιο δημοσίευμα ελβετικής εφημεριδας: Οι Έλληνες απειλούν την ευμάρεια μας!!




Oί Έλληνες απειλούν την ευημερία μας!
Οι Ελβετοί φοβούνται τούς Ελληνες!!! Και ο Σαμαράς φοβίζει τούς Ελληνες!
Αυτό είναι το κύριο άρθρο της Ελβετικής εφημερίδας Blick της 5/1/2015….! Λίγες ημέρες μετά απαγκίστρωσαν το Ελβετικό φράγκο από το ευρώ γιατί βλέπουν το τέλος του ευρώ και τίς επερχόμενη διάλυση της Ε.Ε.

Ας δεί ο λαός ότι Ελβετοί ευημερούν, (το ομολογούν), χάριν των κλεμμένων και παρκαρισμένων στίς τράπεζές τους μαύρου χρήματος. Ευημερούν καθισμένο μεταξύ άλλων, επάνω στο μαύρο χρήμα των Ελλήνων λαμογιών οι οποίοι έχουν καταθέσεις στις Ελβετικές τράπεζες 470 δίς…! Ευημερούν χάριν των 5.000.000 ευρώ του κολλητού του Σαμαρά «κου» Παπασταύρου (αλήθεια είναι δικά του ή….) και των υπολοίπων υποκειμένων.
Ιδού το πανίσχυρο όπλο το οποίο κρατάμε στα χέρια μας και δεν τολμούσαν να χρησιμοποιήσουν οι προδότες της Ν.Δ.-ΠΑ.ΣΟ.Κ και οδήγησαν την χώρα σε αυτή την κατάντια, 200.000 Ελληνόπουλα εγκατέλειψαν την χώρα, 7.000 συμπατριώτες μας αυτοκτόνησαν, εκατοντάδες χιλιάδες έφυγαν πρόωρα απο την ζωή απο εγκεφαλικά και εμφράγματα, (έχω προσωπική εμπειρία όταν γιατρός στο «ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ» μου είπε πρό μηνός ότι υπάρχει τρομερή αύξηση θανάτων ειδικά το 2014 στα έκτατα), φτωχοποίησαν το 60% του Ελληνικού λαού και ερημοποίησαν την χώρα.
Αυτό το πανίσχυρο διαπραγματευτικό όπλο δεν το χρησιμοποίησαν ποτέ για να πετύχουμε, όχι μόνον κούρεμα αλλά και διαφραφή μεγάλου μέρους του χαοτικού χρέους το οποίο οι κυβερνήσεις μετά την μεταπολίτευση δημιούργησαν σε στενή συνεργασία με τον ισχυρό πυρήνα της Ε.Ε.
Φανταστείτε ένα υποτιθέμενο σενάριο, εάν ένας ηγέτης πατριώτης και όχι χωροφύλακας της Μέργκελ ανηφόριζε στις Βρυξέλλες και τούς έλεγε απλά: «κύριοι για να μήν σας δημιουργούμε προβλήματα αποφασίσαμε να εγκαταλείψουμε το ευρώ…)! Θα μας έγλειφαν τα πόδια θα μας εκλιπαρούσαν. Αλλά ποιός «πρωθυπουργός» είχε τα κότσια να πράξει το αυτονόητο! Ακόμη και ένας πρωθυπουργός πατριώτης(και άς ήταν και υδραυλικός χωρίς πτυχία Χάρβαντ κ.λ.π) θα τους πάταγε στο λαιμό. Εξ’άλλου και ο Κολοκοτρώνης ήταν αγράμματος αλλά μας απελευθέρωσε, σε αντίθεση με τους χαρτογιακάδες δοσίλογους, αυτούς τούς ευνουχισμένους σφουγγοκωλάριους οι οποίοι υπηρετούν πιστά τούς πασάδες τους.
Μιλάω απλά όπως ο απλός λαός και όχι με όρους δυσκολονόητους (Γνωρίζω αρκετά καλά και την οικονομική και πολιτική
ορολογία, την οποία βαρέθηκε και δεν κατανοεί ο λαός). Οι Γερμανοί φοβούνται και τα υποχείριά τους φοβίζουν εμάς…!
Στο τέλος και αφού έχουν γεμίσει τα ταμεία τους ίσως να είναι αυτοί οι ίδιοι οι γερμανοί οι οποίοι θα φύγουν κάποια Παρασκευή βράδυ απο το ευρώ!
Προσωπικά δεν νοιώθω Ευρωπαίος, αλλά υπερήφανος Ελληνας ο οποίος πέταξα στα σκουπίδια την παρωχημένη ιδεολογία που κουβάλαγα τόσα χρόνια και δεν φοβάμαι τίποτα και πολύ περισσότερο την δραχμή και τους ευρωπαίους «συνεταίρους».
Δέν έχουμε συνέταιρους αλλά αιμοσταγείς εχθρούς. Το βράδυ της 25ης Ιανουαρίου δεν θα βγαίνουν στα τηλεοπτικά παράθυρα οι πρωτοκλασσάτοι της Ν.Δ. αλλά «κομματικά στελέχη» και ο Αδωνις ο οποίος θα δώσει ρεσιτάλ.
Ηδη γίνεται χαμός στα φαρμακεία και ειδικότερα σε αυτά των βορείων προαστίων.
Μαύρο σε Ν.Δ. -ΠΑ.ΣΟ.Κ, μαύρο στα μνημόνια, τους μαϊντανούς και τα παπαγαλάκια. Την 26η Ιανουαρίου ο οργισμένος λαός θέλει να δεί την αρχή της σκληρής τιμωρίας των ενόχων πολιτικών, δικαστικών και λοιπών παρασιτικών οικονομικών λαμογιών. Ο λαός απαιτεί την τιμωρία τους και την κατάληξή τους σε κάτεργα όχι σε φυλακές.
Στην ανωτέρω φωτογραφία θέλω να δω κάποια ημέρα, αντί του έντιμου Ελληνα αγρότη, έναν ρακένδυτο ελβετό επάνω σε μία αγελάδα και απο κάτω την ανάλογη λεζάντα σε κάποια εφημερίδα!
Καλή Λευτεριά αδέλφια μου.
Ιωάννης Φιλίππου
Veni, vidi, vici.


olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.