Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

Μιλούν για «αντιευρωπαϊσμο» αυτοί που έφαγαν «ΠΟΤΑΜΙΑ» επιδοτησεις της ΕΕ διασύρωντας την χωρα


Το ΠΟΤΑΜΙ του διαπλεκομένου οχετου κάνει υποδείξεις «αντιευρωπαϊσμου»;
Οι μάσκες έπεσαν το ΠΟΤΑΜΙ έχει το θράσος να μιλά για κυβέρνηση με «αντιευρωπαϊστές» όταν τα Μεγαλοστελέχη του έχουν διασύρει την χώρα στα Ευρωπαϊκα δικαστήρια για μεγάλος σκάνδαλο ΜΚΟ!

ΟΤΑΝ ΔΙΑΣΥΡΕΙΣ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΧΩΡΑ ΣΕ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΘΕΛΕΙ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΑΝΤΕΥΡΩΠΑΪΣΜΟ!
ΤΗΝ ΖΩΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ;
Μεγαλοστέλεχος του Ποταμιού και προσωπική φίλη του Σταύρου Θεοδωράκη, έστησε ΜΚΟ τις αμαρτωλές ημέρες των Παπανδρέου – Ρόντος και ροκάνισε τα κοινοτικά κονδύλια. Το αποτέλεσμα; Να διασυρθεί η Ελλάδα για άλλη μια φορά στο Ευρωπαϊκό δικαστήριο, όπως στην περίπτωση του «καλαμποκιού» και να κληθεί η ΜΚΟ να επιστρέψει επιδοτήσεις ΑΝΩ ΤΟΥ… ΕΝΟΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥ ΕΥΡΩ!
Υπάρχει όμως ένα «προβληματακι».
Η ΜΚΟ «μπουμπουνισε» οπως λέμε στην πιάτσα, το 2011! Η φρίκη; Η ενασχόληση της ΜΚΟ είχε ως «αντικείμενο» (διότι έτσι βλέπουν τους ανθρώπους, ως αντικείμενα πλουτισμού) τους συνανθρώπους μας με ειδικές ανάγκες. Η δυσωδία;
Ενώ η απόφαση του δικαστηρίου είναι τελεσίδικη, ΟΥΔΕΙΣ εκ των ΜΜ»Ε» της διαπλοκής ενημέρωσε τους πολίτες.
Αντί δηλαδή ο Θεοδωράκης να πει «Ξέρετε, την διαγράφω αμέσως», φρόντισαν να κουκουλώσουν την υπόθεση.
Διότι οι δεσμοί τους είναι στενοί και παλαιότεροι του κόμματος της διαπλοκής. Τα στοιχεία είναι στην διάθεση του Ολυμπία για οποίο μέσο θελήσει να σπάσει την ομερτά των διεφθαρμένων στο Μπομπολισταν. Ειδ’ άλλως θα τα δημοσιεύσουμε εμείς με όλη την ντροπιαστική αλληλογραφία και άλλα στοιχεία.
.



φρόντισαν να κουκουλώσουν την υπόθεση. Διότι οι δεσμοί τους είναι στενοί και παλαιότεροι του κόμματος της διαπλοκής. Τα στοιχεία είναι στην διάθεση του Ολυμπία για οποίο μέσο θελήσει να σπάσει την ομερτά των διεφθαρμένων στο Μπομπολισταν. Ειδ’ άλλως θα τα δημοσιεύσουμε εμείς με όλη την ντροπιαστική αλληλογραφία και άλλα στοιχεία.
ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΑΜΕΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕ ΜΕΣΩ ΜΚΟ!
Απασχολούσαν εθελοντικά ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΓΡΑΦΙΣΤΕΣ ενώ την ίδια στιγμή άρπαζαν πακτωλους απο την ΕΕ!
Έκλεισαν νύχτα την ΜΚΟ για να χαθούν τα ίχνη τους. Το Ευρωπαϊκό δικαστηριο με αποφαση κόλαφο το 2014, ζητά πίσω τα κλεμμένα.
Από αυτους που με πρόστυχο τρόπο εκμεταλλεύτηκαν συνανθρώπους μας με ειδικές ανάγκες και άνεργα |παιδιά για να θησαυρίσουν. Μιλάμε για το πιο πρόστυχο, το πιο απάνθρωπο σκάνδαλο της μεταπολίτευσης. Ο Θεοδωράκης γνωρίζει τα πάντα και συγκαλύπτει την στενή συνεργάτιδα του, βάζοντας την μάλιστα υποψήφια, για να έχει ασυλία! Την είχε βάλει μάλιστα υποψήφια ευρωβουλευτή, εξευτελίζοντας την Ελλάδα διεθνώς. Τα κανάλια το κρύβουν. Οι εφημερίδες το ίδιο. Ο Ελληνικός λαός εξαπατάται και οδηγείται στο να ψηφίσει μία ανήθικη συμμορία.
olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.