Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

Αφού δεν υποχωρούν οι Ουκρανοί δολοφόνοι… φουλ επίθεση από τους φιλορώσους


Αφού δεν υποχωρούν οι Ουκρανοί δολοφόνοι… φουλ επίθεση από τους φιλορώσους

Ο ηγέτης των φιλορώσων ανταρτών της ανατολικής Ουκρανίας δήλωσε την Παρασκευή ότι οι άνδρες του έχουν περάσει στην επίθεση και ότι δεν επιθυμεί καμία συνομιλία περί εκεχειρίας με το Κίεβο.
Ο Αλεξάντερ Ζαχαρτσένκο τόνισε ότι οι αντάρτες του έχουν ως στόχο να απωθήσουν τις ουκρανικές κυβερνητικές δυνάμεις έξω από την επαρχία του Ντονέτσι.
Η πόλη του Ντονέτσκ βρίσκεται εδώ και μήνες υπό τον έλεγχό τους. «Η πλευρά μας δεν πρόκειται να κάνει καμία προσπάθεια για ειρηνευτικές συνομιλίες από εδώ και πέρα», σημείωσε μιλώντας στο ρωσικό πρακτορείο RIA Novosti. Ουκρανία, Ρωσία, Γαλλία και Γερμανία εξέδωσαν εξάλλου κοινό κάλεσμα για λήξη των εχθροπραξιών.
Ο κ. Ζαχαρτσένκο τόνισε ότι οι φιλορώσοι αντάρτες έχουν τη δυνατότητα να διεξάγουν επίθεση σε τρία μέτωπα ταυτοχρόνως.
hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.