Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015

Με το ζόρι μαντήλα θα φορέσουν σε μαθήτριες των ΗΠΑ, για να μην «ανάψουν» οι ισλαμοπίθηκοι!


Με το ζόρι μαντήλα θα φορέσουν σε μαθήτριες των ΗΠΑ, για να μην «ανάψουν» οι ισλαμοπίθηκοι!

Σε υποχρεωτική επίσκεψη σε τζαμί του Denver, σχολείο εξέδωσε σειρά προϋποθέσεων και ενδυματολογικών κανόνων για την είσοδο των μαθητών στο ισλαμικό τέμενος!

Μαθήτριες από το δημόσιο σχολείο της περιοχής Douglas στο Κολοράντο θα υποχρεωθούν να καλύψουν το πρόσωπό τους με ισλαμική μαντήλα κατά την διάρκεια υποχρεωτικής επίσκεψης του σχολείου τους σε τζαμί. Η υποβάθμιση και η καταπίεση των γυναικών αποτελεί ρητό νόμο της σαρίας και δεν εξαιρεί κανέναν, αφού η τήρηση των ισλαμικών παραδόσεων θεωρείται απαραίτητη και δεδομένη ακόμα και από αλλόθρησκους επισκέπτες στα ισλαμικά τεμένη.
Το σχολικό συμβούλιο του Douglas έχει προγραμματίσει την συγκεκριμένη επίσκεψη για τις 13 Ιανουαρίου και προβλέπει την μετάβαση των μαθητών σε τρεις ναούς διαφορετικών θρησκευτικών δογμάτων.
Screen-Shot-2015-01-06-at-10.30.29-AM
Βάσει του προγράμματος οι μαθητές αναμένεται να επισκεφτούν το τζαμί στο Denver, μια ελληνορθόδοξη εκκλησία, καθώς και μια εβραϊκή συναγωγή, με το σχολικό συμβούλιο να αναφέρει στις οδηγίες του προς τους μαθητές: «Οι μαθητές θα πρέπει να έχουν μαζί τους φαγητό ή χρήματα για να αγοράσουν το γεύμα τους. Θα τηρηθεί κανόνας ενδυμασίας για αυτό το ταξίδι: Όλοι οι μαθητές θα πρέπει να φορούν κατάλληλα μακριά παντελόνια. Οι αστράγαλοι θα πρέπει να είναι καλυμένοι. Τα κορίτσια θα πρέπει να φέρουν μαζί τους μακριά μαντίλια ή να φορούν μπλουζάκια με κουκούλες κατά την είσοδό τους στο τζαμί»!
Φυσικά, τα μέλη του σχολικού συμβουλίου δεν εξέδωσαν οδηγίες προς τους μαθητές τους για την είσοδό τους στην χριστιανική ελληνορθόξη εκκλησία μας, ούτε στην συναγωγή, όπου δεν απαιτείται συγκεκριμένος ενδυματολογικός κώδικας. Οι σαφείς και αυστηρές οδηγίες τους απευθύνονταν για την είσοδο των μαθητών και κυρίων των μαθητριών στο ισλαμικό τέμενος, προκειμένω να μην θίξουν τις ανθρωποφαγικές ορέξεις των ισλαμοπιθήκων… είναι και εποχή ζευγαρώματος για κάποια είδη…
Ε.Μ.
hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.